na tego"culta" to sobie można zrobić jakieś gulfy i inne gówna niemieckie... Alfa odpada.
Printable View
na tego"culta" to sobie można zrobić jakieś gulfy i inne gówna niemieckie... Alfa odpada.
A co to w ogole CULT? :D
u Leszka Trzeszczy.... Kanapa :P
a tam Siwy nieprzesadzaj.... każde auto ma coś w sobie Cultowego :mrgreen:
Kurczaczki, ale Wy narzekacie, a połowa z was by chciała zglebić swoją alfke i wstawić szerokiego kapcia i zrobić german style :x
Bardzo, ale to bardzo wątpię.Cytat:
Napisał Brzoza
Cult style. Ja znawcą nie jestem ale. Jest to robienie fur (już klasycznych) w 99% niemieckich pod klimat jakiejś epoki, z wyróżnieniem "tematu przewodniego". Tak bym to określił. Np picujesz trabiego ładujesz na bagażnik dachowy jakieś graty z demoludów. Bardzo kaleczę tutaj całą idęę ale mam nadzieje, że w bardzo szerokim zakresie oddaje o co chodzi. A akby co Google Twoim przyjacielem :mrgreen:
Ja ja ja chcem VW styl !!
To znaczy że ja mam german ?? Oooo to na lato nie wkładam nowego zawiasu jak miałem teraz :| http://images1.fotosik.pl/213/0bb9ad25cf56d51d.jpg A ja chciałem by tylko lepiej wyglądałaCytat:
a połowa z was by chciała zglebić swoją alfke i wstawić szerokiego kapcia
Siwy dobra sciema postawiłeś na nierównosci autko i wygląda jakbyś miał glebe :wink: ..a tak na serio nio to dobrze wygląda...z tą glebą.