a to auto jest warte swoich pieniedzy?
wszystko jest sprawne?
to nie nowe auto, wiec nie ma sie co przejmowac ze ktos wlozyl inny silnik, o ile prawidlowo wszystko popodpinal.
Printable View
a to auto jest warte swoich pieniedzy?
wszystko jest sprawne?
to nie nowe auto, wiec nie ma sie co przejmowac ze ktos wlozyl inny silnik, o ile prawidlowo wszystko popodpinal.
Tuti , 75 Turbo to inna bajka inne drażki inne stabilizatory inne półosie i wiele innych gratów ale teraz auto może jest warte tą kasę , napewno jest przy nim sporo roboty głównie blacharskiej
Ogłoszenie już nieważne.
Moc auta 190 KM ?????????? Drażki skretne przez całą długość auta ??????????? :shock: To pewnie jakiś unikatowy model albo właściciel nie wie co pisze :wink:
a on ma wszystko od TS?? :shock:Cytat:
Napisał 75andrew155
jak tak to go niezle w jajo zrobili...
On pewnie sam nie wie co jest w tym aucie od T.S a co od Turbo :wink:Cytat:
Napisał Tuti
i kolejna turbo, tym razem aspirujaca do tytułu paździerz roku:P >>KLIK<<
Skąd w tych autach taka moc ??????wypisują na pałę KM :wink:Cytat:
Napisał amigas
bo sie nie znasz, miałeś kiedyś taki wydech jak ta? a widzisz nie, a to dodaje z 25 KM jak nic, nie wspominając o naklejce gti, w rzeczywistosci sumujac to wszystko (razem z naklejka 3.0) daje to 300 KM, ale właściciel jest miłościwy i nie poraża nas swą mocą:PCytat:
Napisał 75andrew155
A ja gdybym miał teraz trochę wolnej gotówki, chętnie bym się nią zaopiekował i doprowadził do stanu bardzo dobrego. Zawsze o tym marzyłem, niestety mam teraz na plecach za duże jak dla mnie bmw i nie mogę z nim nic zrobic. ;)