-
Możesz oddać do regeneracji z tego co wiem. Chyba że już się do niczego nie nadają. U mnie w 166-tce zaraz po kupnie świeciły tragicznie. Lepiej było widać w starym Audi ze zwykłymi H4-kami. Do kosza poszły żarniki i jak się potem okazało jedna przetwornica do regeneracji. Teraz świecą jak marzenie. Jak się wsiądzie potem do Audi to jakby bez świateł jechać :P.
-
Zanim zaczniesz coś zmieniać to porozmawiaj z tą firmą: http://hidserwis.pl/
Ja skorzystałem z ich usług i już drugi rok jest OK. Zadzwonić nic nie zaszkodzi i zapytaj się czy nie mają do sprzedania bo często się i to zdarza.
-
póki co nie mam zamiaru sprzedawać lamp bo nigdy nie wiadomo kiedy trafią sie przetwornice. Podobno w Stilo są takie same. Za porady wszystkim bardzo dziękuje. Z pewnością pomysł z przejściówką godny zastosowania. Regeneracja starych przetwornic niestety nie wchodzi w grę, są w opłakanym stanie. Wszystkim co mają xenonki polecam zabezpieczyć przed wilgocią. Producent tego nie przewidział.
---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 15:30 ----------
Człowiek z firmy HIDSERWIS dał mi nadzieje na regeneracje. Zobaczymy co powie po wykonaniu diagnostyki. Opowiem później o efektach.