No najlepiej by było wziąć Pikera wie jakie są bolączki Alf a i Kubas też conieco wie na ten temat wkońcu pomykał 145, sam bym ją z chęcią obejrzał bo prezentuje sie całkiem nieźle
Printable View
No najlepiej by było wziąć Pikera wie jakie są bolączki Alf a i Kubas też conieco wie na ten temat wkońcu pomykał 145, sam bym ją z chęcią obejrzał bo prezentuje sie całkiem nieźle
Marcin można by sie kurcze jutro zgadac i podskoczyc tam..jak będe miał czasa... ale Pikero niewiadomo jak z czasem bedzie stac....
a co do 145 to niestety ale to jest TS więc ja za wiele sie na nich nie znam... :roll:
ok moge smignac ale w rachube wchodzi tylko sobota godzina po 17 inaczej nei mam czasu bo pracuje a w niedziele jedziemy do szczecinka no jezeli pasuje to sluze swoja wiedza :oops: :oops:
Panowie:) wielkie dzięki za zainteresowanie tematem:) po moim wnikliwym zbadaniu sprawy, okazało się że autem nie można wrócić do łodzi na kołach. Nie bedę musiał was fatygować, znajomek z łodzi będzie jechał lawetą i jak auto będzie ok to ja zabiera dla mnie. Także mamy problem z głowy. O wyniku oględzin dam znać oczywiście:) pozdro i jeszcze raz wielkie dzięki:)
Ed:
No i niestety, zanim zdążyłem pojechać po auto, ktoś mi je kupił:( mimo wszystko dzięki za szczere chęci, nie poddaję się, szukam dalej alfy:)