-
1.George
2.Czisi
3.Pfourul
4.dawid1592
5.peteja
6.pablo1208
PS.
ja proponuje jakiś dłuższy tor i bardziej techniczny, bo ten co
ostatnio byliśmy był daremny z leksza..
ja proponuje tor w Częstochowie http://www.goxtreme.pl/czestochowa/
..bardzo dobre gokarty i długi tor ;), nie wiem jak teraz z ceną za rezerwacje
toru wygląda ..ale jak pamiętam gdy byłem z trzema kumpami, to nie było
tragicznie z $$$
-
wiesz ale ta droga, godzina tam i godz. z powrotem,plus jazada na torze, no nie wiem...
a jak sie jezdzi GT?? coz baaardzo przyjemnie...
-
pablo ten tor co byliśmy ostatnio troszkę wydłużyli byłem ostatnio i fajnie się pojeździło, cena też była przystępna jak nie to polecam adrenalineie w sosnowcu tor długi jak pieron kard większość czasu jedzie bokiem a nawierzchnia jest specjalnie frezowana http://www.gokarty-adrenalina.pl/o-firmie.html co do ceny to oczywiście do negocjacji trzeba tylko zebrać ekipę
-
hmmm... jak uważacie, ja osobiście wolałem z kumplami jechać do
Lublińca lub Częstochowy niż u nas na torach się ścigać ..
ten co byliśmy jakoś mało zróżnicowany i ciekawy pod względem gokartów,
jakości nawierzchni i zróżnicowania technicznego ..aa ten drugi w
Sosnowcu to tak jak czsi napisał.. nonstop bokiem co raczej jest uciążliwe
ale myślę ze byłby lepszym rozwiązaniem niż ten poprzedni
więc jakbyśmy mieli wybierać, poprzednim ,a http://www.gokarty-adrenalina.pl/o-firmie.html
to jestem za drugą opcją tj. "Adrenalina" :P
PS.
nie wiem jak teraz wygląda ten tor na którym byliśmy, ale wtedy
wypadł słabo w porównaniu do reszty znajomych mi torów
---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:00 ----------
hmmm.. tak jak czsi napisał, tor na którym byliśmy przebudowany..
jest teraz podobno dwa razy dłuższy i podobno od jakiegoś czasu
są nowe gokarty..
więc możemy ponownie spróbować tam swoich sił ;)
..no to dopisywać się i jedziemy bo muszę wylądować
złe emocje i "czarną" energię ;d :mad: grrrrr....
-
Witam
Pablo, Czisi, jesli mozecie to zajmijcie sie tym tematem, ja wrzucilem temat
niestety nie mam czasu sie tym zajac, nawal niespodziewanych zajec spadl na mnie i sie nie wyrabiam, jestem non stop w terenie i czesto nie mam zasiegu w tel. nie mówiac o dostepie do netu.
Nastepne beda kregle, mam znajomego który w tyg moze zalatwic tansze wejscie na kregle w Sosnowcu (gra zawodowo) niestety tylko pon-piatek
pzd.
-
hmmm.. czsi, mam jeszcze "wygrane" dwa darmowe przejazdy
z ostatniego naszego wypadu ;) ..może skoczymy i się przejedziemy ?
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
telefon mój masz więc dzwoń kiedy masz czas
-
w Lublincu tor juz jest jakis czas zamkniety:( niestety...
-
-
będzie na bank, jutro jedziemy z pablem do sosnowca pojeździmy troszkę i zobaczymy jak jest na tych co byliśmy ostatnio , a potem może uda się podskoczyć do adrenaliny i dowiemy się co i jak to tam wygląda
-
Nie chce was zniechęcać do adrenaliny ale bylem tam w sierpniu i napisze moje odczucia...
Z wyglądu bardzo fajnie i to chyba jedyny plus..
Za godzinę 120 zł ale to normalna cena w sosnowcu z tego co sie orientowałem. (Zaraz obok jest inny tor kartingowy ale tam nie bylem)
Ogólnie tor bardzo śliski był, nie wiem dlaczego ale może to przez zjechane opony w gokartach (jechałem 5 gokartami i w każdym to samo)
Każdy gokart różnił się prędkością i ogólnym stanem.. w jednym jak jechałem to nie mogłem nikogo dogonić, znowu innym nie miałem najmniejszego problemu, a różnice były takie że nawet bez prędkościomierza dało się odczuć różnice gołym okiem wiec nici z równego ścigania jeśli będzie was kilku..
No i najlepsze że się psuły gokarty hehe porażka... byłem z kolegami i każdemu z nas padł chodź raz.. i trzeba było wyjść na środku toru i iść po następnego więc zanim go odpalili to się straciło 3-5 min..
Do tego jakaś zbędną pseudo "licencje" (kawałek kartki) trzeba kupić za 16 zł.. rozbój w biały dzień bo przez tel tego Pani nam nie powiedziała.
Byłem na kilku torach w okolicy i ten najgorzej wspominam..
Ps jedyne co było fajne to że pozwalali się uderzać dosyć mocno, bo na innych to masz za to karny postój.