nie kupuj 159 !! tak jak sądzisz mnóstwo rzeczy się psuje !! zawieszenie CI siądzie na naszych dziurach od razu po wyjeździe z salonu, tak samo od razu Ci zgnije po pierwszym opadzie deszczu !!
P.S Głupkowate pytanie - głupkowata odpowiedź !!
Printable View
nie kupuj 159 !! tak jak sądzisz mnóstwo rzeczy się psuje !! zawieszenie CI siądzie na naszych dziurach od razu po wyjeździe z salonu, tak samo od razu Ci zgnije po pierwszym opadzie deszczu !!
P.S Głupkowate pytanie - głupkowata odpowiedź !!
Dzięki za pomoc coś można z tego wyciągnąć ale nie za dużo.
Może więcej sie przekonam jak kupię.
Myślałem że poznam wasze opinie jako użytkowników
A mało to testów na necie. Wystarczy trochę poszukać i poczytać a wnioski nasuną się same. 159 to bardzo udane auto i jak często się słyszy prawdziwy przełom jeśli chodzi o AR. Pierwsze roczniki miały drobne bolączki ale to nie było nic poważnego. Wystarczy zajrzeć do rankingów niezawodności DEKRY gdzie 159 stoi wyżej niż Passat.
Nadal się zastanawiam a czas ucieka auto na razie czeka, naprawdę mam dylemat ponieważ mogę jeszcze wybrać FIATA Crome 2010 1,9 150KM za mniejszą cenę z podobnym ukompletowaniem.
Podpowiedzcie, na co zwrócić uwagę podczas zakupu takiego samochodu.
Człowieku, bekę sobie z nas ciśniesz czy co?!
Masz rozbudowany dział o 159 - tam znajdziesz pełne info o "standardowych bolączkach" modelu.
Masz też niejeden temat o zakupie 159 - tam są informacje o podzespołach, na które trzeba zwrócić uwagę podczas kupna.
To wszystko jest już opisane!
Jeżeli nie jesteś w stanie przeskoczyć tego, to idź kup tą Cromę albo Vectrę C z tym silnikiem i nie zawracaj tu du***y.
Jeżeli natomiast masz sensowne pytanie nt. konkretnego egzemplarza, który znalazłeś lub chcesz żeby ktoś podjechał go obejrzeć lub zabrał do ASO, to wtedy zapraszam z powrotem. Każdy Ci z pewnością pomoże (jeżeli znajdziesz coś w Szczecinie, to ja chętnie podjadę i sprawdzę).
Zrozum, że Twoje pytania na tym forum brzmią jak tandetna prowokacja, a nie żywe zainteresowanie tematem. Skoro masz już 147 to pytania o awaryjność brzmią jak głupi żart... Jak poczytasz o 159 to się dowiesz m.in. że to jakościowy skok w porównaniu do 147/156.
Wysil się trochę i przejrzyj chociażby dział o 159 - jeżeli tam czegoś nie znajdziesz, coś będzie niejasne albo będziesz miał pytania o subiektywne wrażenia z jazdy to pytaj (ja Ci mogę nawet odpowiadać na PW)! Ale nie licz na to, że przepiszemy tu kilkadziesiąt stron z innych tematów, które opisują to samo!
Franek jestem krótko na tym forum i nie widziałem większego pierd***** niż tutaj! i sam bym nie znalazł takiego tematu za szybko, więć wklej do hu** chłopakowi odpowiedni link on Ci podziekuje i będą wszyscy zadowoleni, a tak się złościsz nie potrzebnie... nie zrobiłeś nic dzisiaj dla swojej belli czy co?