A mi na odwrot sie podoba :wink: Mala na klape- TAK, to nad szybe- NIE :wink:Cytat:
Napisał Grzegorz83
Printable View
A mi na odwrot sie podoba :wink: Mala na klape- TAK, to nad szybe- NIE :wink:Cytat:
Napisał Grzegorz83
A ja na dzien dzisiejszy zalozylabym tylko spojlerek na dach taki jaki wlasnie mam noviteca. Wczesniej chcialam sprawic sobie blende na szybe, ale jakos mi sie to z bmw kojarzylo i dlatego zrezygnowalam i dzieki bogu bo napewno dzis bym zalowala :lol:
A tu oto moje zdjecia :
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...-vt2311,60.htm
mi się podoba
a ile tak orientacyjnie kosztuje taka przyjemnośc??
alces1 a co powiesz na taki mały dodatek jak ten spoiler;>
http://www.allegro.pl/item349273409_...56_tuning.html
no przemyśl to, przy prędkości 240 tak Cię "dociśnie" jak żaden inny :D
pozdrawiam :)
nie wiem co za baran pozwala w ogole miec coś takiego. przy 240 to on ci klape wyrwie jak go zle ustawisz.
Mam nadzieję, że to był taki żart sceniczny względem mnie, prawda?Cytat:
Napisał ANN
Bo jeśli tak, do dobry :)
Dodam jeszcze, że on tak wygląda na postoju, a przy wspomnianej prędkości 240km/h wysuwa się z niego jak w Porsche dodatkowe skrzydło! Wówczas to musi dociskać, o wyglądzie nie wspominając (ale musi jechać przed nim pilot ostrzegając o ponadnormatywnych wymiarach pojazdu, o wiaduktach nie wspominając...)
Pozdrawiam.
- Rafał
no alces widze ze jest niezorientowany w temacie i nie do końca rozumiesz jak działa tego typu spoiler spojler. Wiec ja w ramach wzajemnego wspierania sie na forum podopwiem ci. Zreszta idealny przykład już jest w aukcji. Wymagana do takiego spoilera jest przede wszystkim instalacja gazowa. Gaz wydalany z auta miesza sie z powietrzem i daje dodatkowego rozpedu. Spoiler wtedy sam zaczyna ustawiac sie tak zeby łapać wiatr. Gdy silnik przekroczy 2000 obr na min a odrzut z podwojnego pokazanego na aukcji wydech osiągnie odpowiedni ciag (sygnalizuje to odpowiedni poziom głośności) wóz odrywa sie od ziemi i dopiero wtedy wysuwaja sie lotki o których wspomniałeś umozliwiając dolecenie ci do domu:).
Rozpisałem sie troche ale k***a jak patrze na tego typu wybryki to mnie krew zalewa.
Widzę że sfrustrowany z Ciebie człowiek :D Na żartach to trzeba się znać :twisted:Cytat:
Napisał b.pawelek
oj nie sfrustrowany ale dałem upust swoim emocjom w tamtej chwili. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem bo nie taki był moj zamiar