Poczekamy, pojeździmy, się zacznie, oj się zacznie, niech tylko trafi do trochę mniej zamożnej klienteli.......
Printable View
Ile kosztuje 1 sztuka wahacza dolnego do 159 trw? Sprzedawca w sklepie zaproponował mi własnie trw za ok. 700 stówek - przeżyłem szok, ale na szczescie to nie moje auto:) poszedł swożeń w prawym dolnym.
TRW to to samo co oryginał.. więc zrozumiałe, że tanie nie będzie.. Popatrz na allegro jakie tam są ceny, będziesz miał odniesienie..
dokladnie tak ale juz teraz sa 159 z przebiegami powyzej 200 tys i na ich przykladzie wyraznie widac, ze awaryjnosc jest niska.
Dla mnie najwazniejsze jest, ze w stosunku do 156 mocno poprawili zawieszenie, ktore wytrzymuje teraz nawet 3 razy dluzej (w 156 30 - 40 tys, a w 159 spokojnie 100 tys km)
Całe auto jest solidniejsze. Karoseria ma zdecydowanie większą sztywność, materiały, użyte do wykończenia wnętrza, są lepszej jakości, spasowanie elementów zewnętrznych i wewnętrznych lepsze, nagłośnienie o niebo lepsze, zero kłopotów z blachą i co najważniejsze - praktycznie zero pierdołkowatych usterek, pojawiających się znikąd - typu rozszczelniające się chłodnice, lejące nagrzewnice, rozsypujące się dyfry.
Ma za to problem z silnikami 1.9jtd - a miał byc taki skok jakosciowy a wyszło jak zawsze:) jeżeli mamy byc obiektywni.
Jakie problemy ?