Masz racje ale może uda nam się znaleść dzień na spotkanie gdzie nie będzie padało, a zamiast chmur będzie czyste niebo ;). Wiem że narazie nam się to nie udało ani razu ale może teraz... ;). Pisać co do ternimu i jedziemy.
Printable View
Masz racje ale może uda nam się znaleść dzień na spotkanie gdzie nie będzie padało, a zamiast chmur będzie czyste niebo ;). Wiem że narazie nam się to nie udało ani razu ale może teraz... ;). Pisać co do ternimu i jedziemy.
A jeszcze pytanie, kiedy chcecie to zrobić?
Bo w sumie do piotrkowa to jest kawałek ale może wtedy będe w okolicy... Innaczej odpadam :(
p.s. przekręciłeś mojego nicka...
Sory już zmieniam :)
Poczytalem temat i tez chetnie sie przylacze :) Kawalek jest do Piotrkowa z Warszawy, ale co tam ;)
Ja proponowalbym najblizsza sobote - w zaleznosci od pogody oczywiscie. W piatek mozna zobaczyc, co tam mowia w madrych portalach pogodowych i jesli nie bedzie padac to mozna cos podzialac :)
Co Wy na to?
Dla mnie ok. JAk reszta??
Ja też się piszę!!! Potrzebuję dobrych zdjęć alfy, ponieważ prawdopodobnie będzie sprzedawana.
Mi najbardziej odpowiada niedziela.
Najlepiej to powiedzcie kiedy może fotograf, a reszta się dostosuje...
Pozdr.
A, zapomnialem dodac, ze bede ze swoja dziewczyna, ktora robi zdjecia, powiedzmy, ze nie zawodowo, ale cos tam juz do swojego portfolio moze wrzucic ;)
Nawet jesli mialby byc nas 3 czy 4, mysle, ze warto sie spotkac, na pewno zdjecia pojda wtedy sprawniej i bedziemy mogli udac sie w wiecej miejsc (a z miejscami licze na Was - mieszkancow okolic Piotrkowa, bo ja nie znaju Waszy rejonow) - ja i tak mam sobote wolna, wiec chetnie gdzies sobie wyskocze z Warszawy :). Tylko zeby pogoda dopisala.
Jak znam życie to jak umówimy się na sobotę, to w piątek będzie świeciło słonko, a w sobotę będzie świecił deszczyk. :)
Jakbyś zgadł bo w piątek ma być słonecznie ;)
http://www.pogodnie.pl/Piotrkow-Trybunalski
Ale sobota też ma być ładna :). Przynajmniej tym razem. Domyślam się że niektórym osobom sobota będzie bardziej odpowiadała zwłaszcza że będzie fotograf ( dziewczyna mrksz87 ) . Tylko na szybko szukamy fajnych miejsc.
Wybierzemy najlepsze miejscówki ze wszystkich. Propozycje:
1. Podklasztorze
2. Nad zalewem lub/i Bugajem
3. Kopalnia i odkrywka Bełchatów ( wiatraki też )
4. Bunkry w Konefce ( pomysł Endera76 )
5. Tama w Smardzewicach
6. Jakby się udało to jeszcze kilka fotek na lotnisku przy samolotach
7. ....??? proponować:)