faktycznie mało ich wyprodukowali:
156 GTA 3.2 - 2625
156 3.2 V6 24V GTA SELESPEED - 348
156 SW V6 GTA 3200 - 1174
156 SW 3.2 V6 24V GTA SELESPEED - 504
na YT jest dość sporo filmów z gta selespeedem i nawet fajnie to się prezentuje.
Printable View
faktycznie mało ich wyprodukowali:
156 GTA 3.2 - 2625
156 3.2 V6 24V GTA SELESPEED - 348
156 SW V6 GTA 3200 - 1174
156 SW 3.2 V6 24V GTA SELESPEED - 504
na YT jest dość sporo filmów z gta selespeedem i nawet fajnie to się prezentuje.
Dolicz asekuracyjnie piątaka na skrzynię, piątaka na rejestrację, ubezpieczenie i transport i zobacz, czy się opłaca.
Jeżeli reszta jest OK, to jakieś 4-5kE można za nią dać.
Dawaj foty, pooglądamy, co zaś.
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=193146030
a prosze bardzo foty
No, no.
Myślę, że cena jest przyzwoita.
Z Bielska nie masz daleko do Varese.
A jak skrzynka jakkolwiek działa, to możesz się pokusić o powrót na kołach.
Myślę, że w granicach 25kPLN się zamkniesz na tiptop.
Tylko poszukaj najpierw jakiegoś pewnego Selespeeda, żebyś się nie wpakował w kanał.
Jest tylko jedno ale - z takim bolidem łączysz się na długo. Bardzo długo! Podaż niewielka, ale i popyt znikomy.
A nad czym się zastanawiać kupuj i tyle.
Sprawdz jej poziom oleju w skrzyni i w SS.
Weż ze sobą kabel i Fesa i będziesz wiedział co jest grane.
A jak nie to przyprowadz ją, to ja kupię;)
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:37 ----------
Chociaż na dzień dobry masz rozrząd do robienia.
Ciekawe czy sprzegło wymieniał przy 75 tyś czy póżniej.
niezły z gościa ryzykant jak wymieniał rozrząd przy 75tys ;]
na liczniku się zbliża 140tys czyli musowo, jak pisze piotriix, rozrząd do wymiany natychmiast.
po przednim fotelu kierowcy widać, że przebieg jest realny. te boczki w GTA strasznie szybko się niszczą. a co do środka to cały czarny - identyczny jak u mnie :)
z tyłu nie ma znaczków, ale to wcale nie znaczy, że była walona - może zawodnik sobie ściągnął.
i tak, pierwsze GTA wychodziły w opcji bez xenonów, czyli to też nie znaczy, że była walona.
cena niska - nic tylko pojechać i dokładnie obejrzeć, jak tylko ta skrzynia to bym brał i się nie zastanawiał - sam bym sobie taką drugą załatwił na zamienniki hehehe
@szerszeń: to jest właśnie piękne, że z takim autem wiążesz się na długo, bo jak cie mocno wkur..... i już byś się chciał jej pozbyć, to wiesz, że to nie takie proste i odkrywasz auto od nowa :D
Jak masz drugi, trzeci i piąty bolid na podjeździe, to się możesz bawić w sentymenty, ale jeżeli to Twoja podstawowa wyścigówka, to wcale tak fajnie być nie może. Zakładam u slavika opcję pierwszą.
Jak dotrwa z nią do emerytury, to nawet na niej zarobi :-)
Swoją drogą mam nadzieję, że dotrwam do czasów, gdy legalnie będzie można pojazd czasowo wyrejestrować.
Po to, żeby właśnie takie perełki przechować i poczekać, aż zwyżkują.
moja GTA jest moim jedynym autem - w sumie na chwilę obecną ma u mnie dożywocie, nawet przez chwilę nie przeszła mi przez myśl chęć pozbycia się jej (odpukać w niemalowane)
wiem, że to się może kiedyś zmienić, ale na chwilę obecną nic na to nie wskazuje :D
jedyne czego mi zaczyna brakować to mocy hehe, ale od czasu do czasu przejadę się "zwykłym" autem i po przesiadce do GTA znowu stwierdzam, że to szatan :)
jak podrożej jeszcze znaczniej benzyna kupie tico na gaz, a alfinę odstawię i będę z niej korzystał sporadycznie :)
czasowe wyrejstrowanie faktycznie byłoby super - kupujesz jakąś perełkę i powoli sobie nad nią pracujesz...
slavik i uważaj przy kupnie, bardzo ciężko zachować zdrowy rozsądek mając pieniądze w kieszeni i widząc takie auto ;)
I jak postępy?