Nie chodzi o to że obrażalski tylko o to że człowiek chce się coś dowiedzieć o fajnym autku i w końcu po to jest forum więc przepraszam tego co dał mi ostrzeżenie że nie jestem "idealny" albo nie jestem nim ...
Printable View
Nie chodzi o to że obrażalski tylko o to że człowiek chce się coś dowiedzieć o fajnym autku i w końcu po to jest forum więc przepraszam tego co dał mi ostrzeżenie że nie jestem "idealny" albo nie jestem nim ...
Kolega MOD jest troche nerwowy :mrgreen:
Jeszcze o ile mogę i nie dostane ostrzeżenia to się zapytam jeszcze skąd można zassać jakieś fajne tapetki 155-tki, szukałem na google w grafikach i jest kilka ale są za małe. Proszę o podanie jakiś linków.
mod po prostu pilnuje porządku.. nie wszyscy od razu zakladaja nowe tematy i najpierw szukają tego co ich interesuje w archiwum bo np chcą szybko uzyskac info bez czekania az ktos odp.. wolicie miec milion krotkich podobnych wątków czy jeden obszerny ale w którym znajdziecie przynajmniej 99% tego co Was interesuje...Cytat:
Napisał 75andrew155
dlatego namawiam do odswiezania juz poruszonych tematów i tam dodawania swoich pytan niz zakladania całkiem nowego kolejnego podobnego tematu bo na prawde bedzie prosciej dla kogos co bedzie szukał w przyszłosci wiedzy.. :P
a to nie było czasem odwrotnie z tym napinaczem hydraulicznym że zastąpiono go mechanicznym a nie odwrotnie bo ja mam 92 znam historie mojego auta i mam napinacz hydrauliczny :) a co do reszty to zgadzam się w 100% z kolegą - w końcu ktoś podał właściwe spalanie bo słyszałęm już nie raz że 10 litrów w mieście pali :mrgreen:Cytat:
Napisał 75andrew155
i to jest prawda ale przy poj. 2.0 TS 8V. V6 musi swoje wypić,ale coś za coś.Cytat:
Napisał pikero
10l w mieście pali 2.0TS 16V natomiast 2.0TS 8V jest już troszkę bardziej łakoma na paliwko :mrgreen:Cytat:
Napisał Garos
tak, odwrotnie.Cytat:
Napisał pikero
Tak odwrotnie nie wiem dlaczego napisałem na opak :|?:Cytat:
Napisał wasyl