-
wcześniej jeździłem na zwykłych Philipsach H7 +30%. Niestety przy moim intensywnym trybie eksploatacji auta wystarczały one na max 3 miesiące jeżdżenia co mnei juz....... denerwowało. Wstawiłem na test zwykłe żarówki OSRAM ale z serii Long Life i........ świeca juz 8 miesiac. Cena bodajze 24 pln/szt ale warto. POLECAM
-
Zdecydowałem się na Osramy NB+ tylko teraz muszę znaleźć jakiś sklep otwarty dziś.
-
dopiero co mi się Osram spalił :D
-
Olej Osram .
Przy jeździe na światłach 24h na dobę trudno finansowo udźwignąć to oświetlenie.
-
trochę za późno już kupiłem ;d właśnie idę założyć ;) jak się spalą to kupię teskowe;d
-
lepiej kup z carrefoura ;) ... podobno dla carrefoura żarów robi jakiś znany producent, ale w rozsądniejszej cenie ;)
-
No ten z WIELKIEGO PAŃSTWA.
-
a ja zawsze kupuje kupuje standardowe zarówki znanych producentów i nie mam problemów po 2-3 lata wytrzymuja. inna sprawa ze o pol roku mam swiatla dzienne wiec te mijania troche odpoczywaja.
-
Ja przeważnie jeżdżę na żarnikach xenonowych i w porównaniu do żarówek, jeżeli chodzi o żywotność, to zdecydowanie polecam.
Jeżeli chodzi o jakość świecenia no to też bez porównania
-
Wcześniej miałem wsadzone zwykłe Philipsy a teraz wsadziłem Blue Vision, różnica kolosalna w barwie światła.
Pożyję pewnie jakieś 6-8 miesięcy ale tak to już wygląda w przypadku mocniejszych żarówek.