Rosik dla mnie extra , to my lecimy nad morze , no ale widze ze nie którym to nie pasa , acha wole czarne flagi pozdro
Printable View
Rosik dla mnie extra , to my lecimy nad morze , no ale widze ze nie którym to nie pasa , acha wole czarne flagi pozdro
trochę się wziąłem na szybko za to i oto efekt: flaga czerwona z białym nadrukiem (lekko stuningowana ;P )
http://img396.imageshack.us/img396/2096/flaga5ak2.jpg
czuwa moderator :DCytat:
Napisał Rosik
ja nawet nie zajrzalem do tego tematu, bo nie mam gdzie flagi wieszac...
a logo moze jeszcze nie jest formalnie wlasnoscia alfaholikow, ale wg mnie powinniscie pytac prezesow co o tym mysla :)
Nie chciałbym żeby to zabrzmiało źle ale chłopaki poprostu chcieli zrobić coś pozytywnego... ja natomiast proponuje w tej sytuacji zrobienie zwykłej flagi z logo AR i tyle ... nie będzie konfliktów, problemów... zresztą .... piszę się za większością ...Cytat:
Napisał Paweł156
Tuti, pikero, wszystko obgadane z Prezesami - wybieramy projekt flagi i dajemy im do zatwierdzenia. Ale teraz pytanie który projekt - my z Kubasem jjestesmy za czarną nr 2
no jeżeli już to ja też :)
Cytat:
Napisał Rosik
i ja też... ja też :wink: :DCytat:
Napisał pikero
Czarna lepiej widoczna chyba nie ? model 2
ta czarna
no to dobrze. Ponieważ zależy nam na czasie, to w tym miejscu zakończymy wybory :D
Jak ktos bedzie chciał flagę w innym kolorze, to nie sądze zeby to był straszny problem. Prosze wtedy o kontakt na PW (oczywiscie nie ukrywam, że najlepiej będzie jak kazdy z zach-pom wjedzie na zlot z taką samą flagą, żeby nasze Alfy nie przypominały stada papug)