Te miałem i pasują idealnie a jakość też dość dobra i nie śmierdzą ale to nie to samo jednak co oryginał Ricambi.
Printable View
Pytałam jednego ze sprzedawców na allegro o te dywaniki, odpisał mi że są tylko czarne. Kurcze, moje nie są czarne... czyżby tak zblakły...
Zgadzam sie, ciezko zeby tak sie spraly/ wyblakly. Kupilam juz samochod z nimi w srodku, ale patrzac na dziury to chyba sa od poczatku. Sa miejscami przetarte na wylot od strony kierowcy. Isnieje opcja zeby puscili tylko jakas partie w innym kolorze a pozniej sprzedawali tylko czarne? A najlepsze jest to ze nawet nie wiem jak nazwac ten kolor, ciezko sie nawet kogos zapytac czy takie sa dostepne:)
Ale te z aukcji za 85 nie są czarne. To grafit jest. Moim zdaniem to jedna z dwóch alternatyw dla oryginałów.
ale to gumiaki ktorych nie chce. Tamte są gumowe od spodu, a na wierzchu pokryte jakas tkanina ( wizualnie podobne do dzinsu)- i to wlasnie jest w nich fajne
A jest cień szansy na zdjęcie tych Twoich zagadkowych dywaników? :) Na tym z początku tematu nie widać za wiele.
Załącznik 40583Załącznik 40584Więc tak jak już ustaliliśmy poszukuje tych oto dywaników. Kolor chyba grafit. Fotki malo dokładne ale wstyd mi było robić fotki tych dziur.