Spokojnie :) zobaczycie jakie to proste i co drugi będzie miał nowe maskownice :) albo każdy :)
Printable View
Spokojnie :) zobaczycie jakie to proste i co drugi będzie miał nowe maskownice :) albo każdy :)
No to czekamy :) Mam wnętrze po FL, to powinno idealnie pasować ;)
No to macie chłopaki zdjęcia głośników :) i parę słów o montażu głośniki z Alfy 166 mają w środu maskownicy taki kawałek plastiku oczywiście trzeba go usnunąc i wszystkie uchwyty z głóśników oczywiście również trzeba wyciągnąc te spinki , głośnik z Alfy 166 jest mniejszy ale cały widz polega na tym że delikatnie trzeba wciskac aby ich nie wcisnąc do środka i sprawa załatwiona
Załącznik 41309Załącznik 41310
żadnych głośników nie trzeba przekładac ja mam u siebie wofery Hertz-a i pasują bez żadnych przeróbek więc głośników nie musisz przekładac spokojnie :)
Tylko teraz kwestia tego czy na przykład na jakiś większych nierównościach nie będą wypadały te maskownice skoro nie mają żadnych zatrzasków bo zostały usunięte i trzymają się tylko na wcisk?
nie wypadają jeżdze i trzymają się tak jak powinno więc mogę śmiało powiedziec że nie wypadną
A może zmieniłeś jeszcze coś ciekawego w swoim aucie i miałbyś ochotę podzielić się tym z nami tutaj na forum? Jeśli tak to prosimy o jakieś foto albo opisy tych zmian?
parę zmian jeszcze mam niż seria jaka wychodziła na Polskę bo mam samochód krajowy w skrócie jakie modyfikacje dokonałem :
-cały środek na poliftowy tzn klamki z chromami oraz tuby srebrne zegarów,
-kierownica w skórze połowa skóry perforowanej połowa normalnej,
-mieszek od lewarka skrzyni biegów skóra perforowana,
-mieszek od lewarka hamulca ręcznego skóra perforowana,
-czujniki parkowania tył,
-wymiana przednich lamp na soczewki ,
-kierunkowskazy przód tył oraz boczne na ledowe ze specjalnymi rezystorami
-car audio pełny komplet głośników Hertz plus jednostka sterująca JVC DVD bez wzmacniaczy i tub (jak dla mnie wystarczające granie )
-najciekawsze skróciłem lewarek skrzyni biegów i zamontowałem gałkę na poliftową
to tyle w skrócie :)
na razie przesyłam kierownice jak została obszyta bo akurat mam zdjęcie :) resztę prześle jak zrobie aktualne Załącznik 41422