Niestety nie wszystkie są takie same, ja też szukałem telefonów konkretnie pod Brembo.
Printable View
Niestety nie wszystkie są takie same, ja też szukałem telefonów konkretnie pod Brembo.
dystanse juz zamówione :) w srode powinny być :d dam znać jak wyszło i jakies foty wrzucę
małe OT - KUBICZE mam pytanko. Widzę że z Wrocka jestes a ja od 13 - 18 i od 20 do 25 11.2011 r bede we wrocku na szkoleniu MTM. W hotelu Europejskim koło dworca na piłsudskiego. Jest tam jakis parking ?? gdzie mógłbym auto postawic ?? W hotelu niby jest ale chcą 30 zł za dobę < haha>
No właśnie jesteś w błędzie, ET 41 mają obydwie a tylko szerokość obręczy jest inna. Chyba nie muszę ci tego rysować?
Napisze jeszcze raz : nie wszystkie oryginalne 16" założysz na zaciski Brembo chociaż wygladają identycznie... i mają te same ET ,nie rysuj :)
To pytanie do znawców tematu. Czy ta felga wejdzie na zaciski brembo ?
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-alu...888050638.html
Powinna pasować i nie trzeba być znawcą. Sprzedający ma części tylko od 3.0 V6
et do zwyklych zaciskow jest podajże 36 albo 37 (6.5cala) a do brembo mają 41 (wychodziły zarówno 6.5 jak i 7), oba rodzaje felg idzie odroznić bo mają inny kształt - te pod brembo są wypukłe
tak samo jest z oryginalnymi stalowkami tez wychodziły z roznymi et
wiem ze to szaleństwo ale tak własnie konstruktorzy sobie wymyślili...
To chyba jeden z wielu nieprzemyślanych elementów. Takich trochę robionych jakby na szybko i prowizorycznie - żeby jakoś było. Albo projektowane dokładnie przed przerwą obiadową ;)