U mnie okazało się, że było przetarte dwa kabelki idące z centralki do wyświetlacza. Rozkręć konsolę i zobacz stan tych kabli. Można wymienić całą wiązkę.
Printable View
U mnie okazało się, że było przetarte dwa kabelki idące z centralki do wyświetlacza. Rozkręć konsolę i zobacz stan tych kabli. Można wymienić całą wiązkę.
Poruszalem kabelkiem i...
Załącznik 77175
Google mowi ze to znaczy bye bye, czyli papa... ale dlaczego Parrot sie ze mna zegna jesli go dopiero podlaczylem?
P.S. da sie zmienic w nim jezyk na np. angielski?
(chyba nie chce mi zasugerowac ze dzis zgine:P)
Możliwosć zmiany języka jest, przynajmniej ja miałem. Robi się to w dostępnym menu, ale dopóki nie zrobisz porządku z kablami to raczej nie będzie to możliwe.
no ale masz juz pewniaka ze wyswietlacz jest ok, wiec szukaj dalej po kabelkach.
Wszystko dziala! :) Winny byl tylko kabel, poruszalem znowu i po chwili sie wlaczyl prawidlowo, juz zmienilem jezyk, podlaczylem telefon (iPhone 3GS), chociaz zalapal dopiero za ktoryms razem, ale jeszcze nie mialem okazji z nikim rozmawiac, to moze jutro. Teraz tylko musze znalezc przycisk od czerwonej sluchawki bo byl ulamany i gdzies mi spadl, mam nadzieje ze nie wessalem go odkurzaczem.
z tym guzikiem to urwanie paly!!! mi sie urywal bardzo czesto bo jest na wysokosci kolana pasazera, a jak usiadzie tam kobieta z torebka to mozesz byc pewny ze go urwie:) W koncu przenioslem go wyzej, ale bez oryginalnego mocowania tylko na tasme dwostronna, az kolo wskaznika doladowania i teraz mam spokoj.
Ludzie, ten parrot to jest coś okropnego ... Wizualnie okropnie plastikowy, wyświetlacz zastraszający wręcz, wykonanie jak wyżej piszecie kiepski ... Kupiłem niedawno 159 z parrotem, to coś szpeci mi kokpit ... Wcześniej miałem zestaw Nokii CK-200 i nie ma opcji! Wracam do Nokii, czymś takim jak parrot nie chcę szpecić swojej Belli .. Nokia jest genialnie wykonana, designersko w porównaniu z parrotem to dzieło sztuki. Wy musicie tkwić z tym co macie? Czy nie przykładacie do tego wagi?
Z tym, że Parrot bardzo dobrze działa. Bardzo dobrym pomysłem (jeśli szpecenie auta aż tak kłuje niektórych w oczy) jest umieszczenie przycisków pod roletką w tunelu środkowym.
Czy żeby usunąć Parrota to wystarczy przeciąć kabel i zaizolować końcówki? Nie używam go, a denerwuje mnie ten dźwięk przy włączaniu radia.
Czy z tym zestawem działają przyciski na kierownicy, znaczy odbieranie rozmów i przewijanie utworów?