No ale co do czarnych felg to zdecydowanie do wielu fur pasują ale nie do 146 mojej :P
Załącznik 39268
Przecież tu jest mega hardcore :)
Printable View
No ale co do czarnych felg to zdecydowanie do wielu fur pasują ale nie do 146 mojej :P
Załącznik 39268
Przecież tu jest mega hardcore :)
Ale Tak jak pisałem napewno nie czarne w mojej 146. A wydaje mi się że białe to pasowały by do czerwonej a nie bordowej... ;/
Ja też myślę o przemalowaniu felg. Nie będe zakładał nowego tematu tylko zapytam tutaj o Waszą opinię. Felgi na grafitowo vs. czarno vs. biało ? Jak myślicie jakie będa z tym kolorem nadwozia najlepsze ?
http://naforum.zapodaj.net/d0fa09da011b.jpg.html
według mnie napewno nie białe... czarne i grafitowe? no to chyba juz lepszy ten grafit z dodatkiem takiego bialego paska. Ale powiem Ci zebys szedł w moje slady:P zostaw takie jak masz bo powiem Ci ze to calkiem tanio wychodzi :P
Akurat do żółtej 145 pasują i grafitowe i czarne i białe felgi, według mnie :)
nie no to wedlug mnie grafit najbardziej z tych trzech. Biały to nie bo bedzie wygladac jak pol dupy zza krzaka :P a na powaznie to jak juz cos to ciemne. czyli grafit wedlug mnie. widzialem kiedys grafitowe tylko w czerwonej. i wygladaly kozacko:) w zoltej jeszcze lepszy kontrast bedzie
Właśnie grafit jest u mnie na 1 miejscu i chyba taki właśnie kolor wybiorę.
Czekajcie :) dajcie 15min