Zamiast kata tłumnik przelotowy(bez różnych pseudo strumiennic).
Printable View
ale taki tłumik można normalnie jakoś w sklepie dostać czy jak to trzeba kombinować z tym? :)
Oki a ceny tak orientacyjnie i w tym i tym przypadku? a w takich punktach jak naprawa tłumików to nie dadzą rady zrobić z tego co mają? wiem że może teraz to zaleciało jakąś lipą ale po prostu się pytam :)
Każdy ogarnięty warsztat zajmujący się wydechami ci pomoże,musisz im tylko powiedzieć co i do czego potrzebujesz.
W sumie zajmują się tam sprzedażą tłumików naprawami i do tego mają tłumiki z nierdzewki ściągnięte z zagranicy. Więc wydaje mi się że dopasowaliby nawet coś i zespawali ewentualnie po prostu mieli taki przelotowy. Co myślisz? :)
A możesz mi dokładniej to opisać? Bo sęk w tym że nie chce głośno. To co mam zrobić?
Aha i jak to wpływa na ewentualne problemy z stacją diagnostyczną policją itp?
żeby mieć cicho, moc i moment potrzebne są 3 tłumiki przelotowe (sprawdzone organoleptycznie).
U siebie wykruszyłem kata ale zastępie go tłumikiem przelotowym (jest za głośno) z golfa 2 gti, trójkątny wytnę i końcowy zostawię serie. czyli będzie: przelotowy-przelotowy-komorowy