tomas, odgruzuj swoje PW.
Printable View
tomas, odgruzuj swoje PW.
aż jestem sam ciekaw
gt jtd
04 rok
polski salon
bezwypadek
skóra grzana
xenon
i to wszytko wraz z zarobkiem komisu za 23 tys ???
jak to prawda to biorę ją i byda mioł dwie
Ta GT ma 218tyś na blacie.
Z zewnątrz co mi się rzuciło w oczy to zaparowane lampy. Jedna w dodatku z jakimś syfem w środku.
Wnętrze jest ok jak na stan licznika. Urwana raczka od schowka pasażera i strzelające ograniczniki.
Dzięki cuoreventi ale chyba na Szczecin nie pojadę, bo nasz forumowy kolega który rzekomo chce sprzedać samochód za nie małe pieniądze, na pytanie dotyczące jego samochodu odpowiada "poczytaj sobie na otomoto w ogłoszeniu"
Chce kupić samochód który jest chyba najdroższą ofertą sprzed FL na oto moto zadaje w sumie 3 pytania i już się gościowi nie chce odpowiedzieć a grzecznie zapytałem tylko jaka to wersja czy z klima dwustrefowa czy normalną bo zdjęć kiery i deski nie ma ani foteli ale to problem a jak problem to już nie mój
I te 10 Airbagow w ogłoszeniu ...
A nie wystarczyło zadzwonić i pogadać zamiast pisać co chwilę. Poza tym pytasz o rzeczy które naprawdę sa w ogłoszeniu to się nie dziw że kogoś irytują pytania o to co napisał w ogłoszeniu żeby co chwilę ktoś o to nie pisał. Ja Ci napiszę tak - auto jest konkretne i dlatego taka cena.