No sorry, ktoś kto sprzedaje auto powinien mieć przynajmniej podstawowe wiadomości na jego temat... pojemność, ilość cylindrów, zużycie paliwa(realne)... a nie k...a bajki ludziom wciskać...
Printable View
4 cilindrowy by sie bardziej trząsł, gdyby istniał.
gorzej by było jakby Ci sprzedał "benzynę" 2,4 i ze świętym przekonaniem ciągle lał do niego noPB :D a tak to może ze wszystkim (ale żeby włącznie z dolaniem płynu do spryskiwaczy? że nie widział ten poprzedni właściciel że 5 garów ) jeździł do ASO ? :D
ja tam się nie dziwie, że sprzedający nie wiedzą co sprzedają, jak szukałem swojej to opowiadali nawet o silniki TDI. Z drugiej strony ciekawe czy kupiłeś alfe z przypadku ?
Nie wszyscy tak myślą... Niektórzy kierują się myślą "ja chcę taki silnik i tyle, inne mnie nie obchodzą"
Ja też chce 3.0 albo 2.5V6 to podpowiada mi serce:) a ze względów ekonomicznych 1.9 albo 2.4. No,ale masz racje są ludzie którzy maja tylko jeden silnik w głowce i taki tez kupuja.
Coś w tym jest :P Kiedys mialem okazje wieźć kolesia (posiadacza Lanosa :D) ktory właśnie zapytał sie jaki mam silnik,na odpowiedź 1,9JTD usłyszałem własnie tą teorie "do dupy sa te silniki bo maja cztery oddzielne glowice". Tak ku.....wa,jak w Roburze pomyślałem sobie ale jego tekst przemilczałem bo wiedziałem ze dyskusja nie ma sensu.