no i sam już nie wiem... fajnie byłoby oszczędzić tyle kasy jednak jeśli taka regeneracja nie zda egzaminu to czeka mnie ponowna rozbiórka silnika...
zastanawia mnie czy ktoś na forum przeprowadzał taki zabieg?
Printable View
no i sam już nie wiem... fajnie byłoby oszczędzić tyle kasy jednak jeśli taka regeneracja nie zda egzaminu to czeka mnie ponowna rozbiórka silnika...
zastanawia mnie czy ktoś na forum przeprowadzał taki zabieg?
moja 1,8 weźmie 215 i skończyła sie droga :D piszę tu o wskazaniach licznika :D ale to było na zimowych kółkach mam nadzieję że teraz będzie lepiej. :D
Do takich testów nadeje się tylko chamownia bo tak na czuja wymienisz pół samochodu i to gówna da , sam się przekonałem a co do osiągów 2 litrówki T.S to w wyniki powyżej 200 to raczej bajka :wink: albo szcześliwy traf ( jazda z wiatrem lub z górki) ;|/
abslotutnie potwierdzam. Wiecej jak 190 nie pojdze :D :D :DCytat:
Napisał 75andrew155
Cholera, co ja mam za silnik???????? :DDD
wg danych 200km/h to v max 1.6 a 2.0 216km/h
2.0 nie sprawdzałem ale 1.6 na prawdę pójdzie 200km/h ( fakt być może i z wiatrem - nie wiem czy wiało bo siedziałem w aucie :P )
hmmm,. ja patrzylem na GPSie - i wiem, ile pojdzie max i ile wowczas klamie licznik. Pytanie, o ile kantuje GPS.
To nie bajka. :mrgreen: ..210 leciałem ostatnio na A2 wg. GPS i auto sie nie trzęsło jakby miało sie rozleciec...Cytat:
Napisał adasco
Pozdrawiam :twisted:
Ja piszę właśnie o wskazaniach licznika :D
1,8 TS i spoko sie jechało tylko mi się autostrada skończyła i dlatego juz więcej nie cisnąłem :D ale zdjęcie jest
Licznik na pewno kłamie. Jest tak w większości samochodów, podobno dla bezpieczeństwa:) Nawigacja bardzo dobrze do pomiaru prędkości się nadaje.Może nie jest tak dokładna jak profesjonalne urządzenia GPS do pomiarów, lecz przy jezdzie ze stałą prędkością jest niema bezbłędna.Dokładne są także mierniki prędkośći zamontowane przy szosach, a przynajmniej zgadza mi się ich pomiar z moim GPSem.
Trzeba też dodać że wiele osób ma inną średnicę opon niż fabrycznie a to ma wpływ na wsazania prędkościomierza.
no dobra ale nawet książka pokazuje 216 max dla 2.0 więc nie mówcie że wiecej niż 200 nie poleci