Tez miałen napisać że kot jest zachwycony efektem. Ja równiez uważam ze jesli to dobrze zrobic to efekt jest super tylko jak wyglada sprwawa trwałosci. Na któryms spocie była słowacka lub czeska 156 w zielonym macie oklejona. Bajka
Printable View
co do wosku to z tego co sie dowiadywalem mozna woskowac dla jeszcze lepszego efektu.
Co do trwalosci to producent podaje:
-do 4 lat w poziomie
-do 6 lat w pionie
a do 5 lat mozna sciagac lekko podgrzewajac bez pozostawiania kleju na powloce lakierniczej :)
ile czasu zabiera zrobieniejednego elementu, powiedzmy błotnika? i czy trzeba się mocno napiąć?:)
informuj zatem o progresie:)
Nastepna czesc wykonana - wyszlifowane wszystkie zadziory na lakierze. zdjecia wrzuce jutro
Jak wszytkao pojdzie zgodnie z planem to w piatek popoludniu powinna byc gotowa - zabieram sie za oklejanie jutro wieczorem :)
Jak na razie moge wrzucic tylko zdjecia z telefonu, lepsze pozniej,
Tak to wygladalo w trakcie:
Załącznik 40585
tak wyglada efekt finalny, z ktorego nie jestem do konca zadowoliny ale najwazniejsze ze moja pani-kierowniczka tej belli jest zadowolona:
Załącznik 40586
A ze foli zostalo duzo to wpadlem na pomysl wyklejenia kolek zimowych do mojej belli:) :
Załącznik 40587
o człowieku, wygląda super:) zarzuć więcej fotek:)
palce pewnie popazone a powiedz jak rozwiazales sprawe tylnej szyby i bocznych bo one nie sa uchylne ani wyciagalne
i kolejne pytanie jak wyglada sprawa laczenia elementow bo chyba nie robiles tego z jednego kawałka
ja ostatnio okleilem sobie panele od przyciskow i raczki bo zeszla ta guma i wygladala to marnie a teraz czarny carbon daje rade :P