Fotka nr 2 fajna, wg mnie byłoby jeszcze lepiej jakby autko pokazane było z przodu, zwłaszcza że to 159;)
Printable View
Fotka nr 2 fajna, wg mnie byłoby jeszcze lepiej jakby autko pokazane było z przodu, zwłaszcza że to 159;)
...nr 9 i 12 super ale wszystkie fajne:)
Dylemat między 3 a 10. Poszło na 3! Chyba jednak ładniejsze, a do tego Brera i 159 będzie pewnie w połowie kalendarza.
Kiedy rusza sprzedaż kalendarza na 2012? Znana przybliżona cena? Ile kosztował w tamtym roku?
Bez względu na wyniki odpowiedzi na moje pytania i tak go kupię.
Z tym określeniem, że dużo fajnych zdjęć to nie podzielam opinii...
1ka zmasakrowana suwakami w PS bo nie uwierzę że koleś miał pomalowaną na czerwono twarz :)
2ka ma potencjał, auto w mocnym punkcie... 11tka z otomoto to już przesada, czy tak trudno wysłać oryginalną fotkę, zamiast ściągać ze strony? Co do 13tki, skoro zdjęcie ma stanąć w konkursie to czy tak trudno wyłączyć w aparacie funkcje nadruku daty?
Mój typ to 10tka, czysta, ładna forma...
Czy PS powinien być zabroniony? Może jeszcze zabronić lustrzanek by nie bawić się GO?
poszło na 10 :) na ten moment moje niespełnione marzenie, więc nie było innej opcji na głosowanie :)
Tym razem do konkursu weszły nawet bardzo średnie, żeby nie powiedzieć ze kiepskie fotki. Tak się zastanawiam jak złe musiały być te, które nie weszły ;)
Aczkolwiek nie było tak łatwo wybrać to jedyne.
poszło na 10 :)
co do 11 to śmiesznie, że otomoto się wkradło do zdjęcia miesiąca :D
Poszło na trójeczkę ;-)