obstawiam czujnik położenia wału,ale jedź na kompa i będzie jasne co belli dolega
Printable View
obstawiam czujnik położenia wału,ale jedź na kompa i będzie jasne co belli dolega
objawy typowe dla czujnika polozenia walu, ale chyba lepiej sie upewnic, zeby nie wyrzucic kasy w bloto.
mozesz tez wykrecic czujnik i go wyczyscic. czasami pomaga, ale nie wiem jak w alfie.
Jak nie chce zapalić to wystarczy ,że go schłodzisz polewając wodą w lecie to 3 nałęczowianki - jak zapali to czujnik, podpięcie pod kompa 50 nałęczowianka 6 zl:)
Witam wiem ze temat byl juz dawno temu ale u mnie sie tez takie cos dzieje ze mi gasnie od 2 dni a dzis po pracy nawet nie chciala odpalic 15min nie wiem co sie dzieje i dodam ze nie zaoala mi sie zadna lampka kilka dni temu wymienialem przerywacz kierunkow i odlaczalem baterie po zabiegu nie chciala wgl zapalic dopiero na drugi dzien zapalila bez problemow niewiem o co kamman byk bym wdzieczny za jaka kolwiek pomoc
Problem rozwiazany poprostu po odlaczeniu baterii cos sie podzialo nie wiem dokladnie ale po 3 dniach problem znikna i nie zapalala sie kontrolka wtryskow tez juz mialem kupic czujnik a tu nagle wszystko jest dobrze dzieki za pomoc tak czy owak :)
Pozdrawiam !!!
Czujnik położenia wału