i tacy wlasnie ludzie sa najlepsi uwielbiam z nimi rozmawiac a na pytanie czy miales kiedys lub jezdiles kiedys slyszysz nie, to sie pytam z kad to wiesz ? to pada odpowiedz ktos mi mowil.
Printable View
i tacy wlasnie ludzie sa najlepsi uwielbiam z nimi rozmawiac a na pytanie czy miales kiedys lub jezdiles kiedys slyszysz nie, to sie pytam z kad to wiesz ? to pada odpowiedz ktos mi mowil.
Muszę Cię zmartwić :mrgreen:, już było i to właśnie w tym programie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Cytat:
Napisał KKrzysztof
Ja w ogóle TVN Turbo nie trawie. Niestety większość uważających się za znawców i koneserów nie mal opierają całą swoją wiedzę na TVN Turbo i stąd potem bierze się karp na ich twarzach jak zostaną przewiezieni standardowa Mareą 2.0 20V albo FIATem Cupe 20VT- "bo przecież w tvn turbo mówili że za 100 metrów się zepsuje i spali a my jedziemy już 100km z prędkością średnią 100km/h".
A większości dziennikarzom motoryzacyjnym nie wierze bo pobłażliwość w testach wobec aut niemieckich przechodzi wszelkie pojęcie. To co w aucie włoskim by wypunktowali z wykrzyknikami i o północy darli ryja na ten temat na osiedlu to w aucie niemieckim jakoś dziwnie uchodzi. I to dla nas właścicieli Alf, Fiatów i Lancii jest nie do zniesienia po spotkaniu z masą która całą swoją wiedzę opiera o to co farmazoni jakiś gamoń w tv który prawdopodobnie dostał volksiego za darmo żeby powiedzieć kilka dobrych słów dla podniesienia sprzedaży, albo w domu ma kadzidełko ze znaczkiem VW i ołtarz ze złotym Golfem.
ja niestety nie oglądałem bo akurat jak włączyłem TV to sie kończyło :evil:
Nie masz czego żałowac jak widzę tego gno...jak wybiera swoją czapeczkę a auto ocenia po rozmiarze popielniczki to mnie szlag trafiaCytat:
Napisał Kosiar
Koledzy dajcie sobie spokój z tym szitem...
Szkoda ze nie ma już Top Gear w TVN Turbo:( jedyny sensowny i z jajami programik był :cry:
Teraz Nas szprycuja Operacją Tjuning z burakiem na czele albo koleś w czapeczce robiący test zapalniczek w autach...
Czy jest jeszcze nadzieja na jakiś ciekawy i obiektywny (w miarę) program dla takich Maniaków jak MY?
Pozdrawiam Alfistów
popieram...Cytat:
Napisał Alfamaniak156
nie ma sie o co rzucac :wink:
oni maja swoje testy a my swoje ALFY :!: :mrgreen:
ktory z was po zobaczeniu tego porownania a3 vs. 145 czy 156 vs. volvo s40 powie, o kurde musze sie pozbyc alfy bo sie psuje :mrgreen: hehe ten kto ma i kocha nie zostawi niuni chocby nie wiem co :wink:
to so samochody przez duze "S" reszta to sa "przemieszczacze" :mrgreen:
Ja moze na pocieszenie powiem, ze poprzednim moim samochodem bylo Volvo V40. Zmienilem na 156SW i jestem zadowolony. W Volvo wladowalem kupe kasy i mnie nadal strasznie wkur..., w Alfe tez, ale jakos lepiej to znosze ;-) Jeszcze sporo naprawe przede mna, ale mam cel doprowadzic ja do stanu idealnego, jesli wczesniej nie zbankrutuje :DCytat:
Napisał gonzo
bo z Alfą jak z kobietą- wydajesz na Nią kasę , czasem cię wk... ale jak już Ją " prowadzisz" to jest suuuuuuuuuuuper :mrgreen: :mrgreen:
Kolega trafił w samo sedno :mrgreen:Cytat:
Napisał adamodg
Jak dbasz tak masz...