-
Bedziesz mial problem jak cie zatrzymaja do kontroli , zobacza ze nie masz spryskow to odrazu dowod poleci , ja juz kilkakrotnie przerabialem ten temat , duzo moich klientow przyjezdzalo do mnie z zabranymi dowodami za xenon samorobe , wiec dokladalismy spryskiwacze i wsadzalismy zaslepke zamiast regulacji swiatel, wygladalo jak orginal ale to tylko w przypadku soczewek , bywalo tez ze ludzie kupowali auta juz z zamontowanymi chinskimi zenonami wiec je demontowalismy i przywracalismy fabryke , za kazdym razem jak robilem taka usluge to tylko dlatego ze klientowi dowod zabrali , a alfa Gt jest autem wyruzniajacym sie i przyciaga niebieskich .
-
mnie zatrzymali tylko raz za prędkość a tak to póki co problemów nie było a xenon założę bo już kupiony :) oczywiście oryginalny bo nie chciało nam się bawić w przerabianie a jak będą z tym problemy to będziemy myśleć, ale dzięki za ostrzeżenia wezmę to pod uwagę :)
-
Poszukaj sobie orginalnych spryskiwaczy od gt np. od jakiejs powypadkowej zeby byly kpl lub cos podpasowac od 147 wtedy bedziesz mial 99% orginal i nawet przy odsprzedazy bardzo nikt nic nie powie , a lampy pozniej ustaw na stacji diagnostycznej , jak nikogo z tylu nie wozisz to nie beda razic , a co do regulacji to zostanie bo nia przeciez sie tez porusza po komp. pokladowym , nie wiem czasem czy nie bedzie ci licznik migal , zeby podlaczyc org xenon bedzie ci potrzebna tez orginalna kostka zasilajaca w xenonach gt o ile pamietam jest kwadratowa a zwykle lampy maja eliptyczna .
-
jak bd sprzedawał to przecież można powiedzieć, że sam dla siebie kupiłem a co więcej będzie mógł ktoś sobie sprawdzić nawet posty na forum, że chciałem i kupiłem ;p a kupie spryskiwacze i bd musiał grzebać w zderzaku więc średnio mi się to widz póki co założę je same a z czasem będę myślał co dalej
-