Michał , jaki to model tych Brembo za tak dobre pieniądze ?
Printable View
Michał , jaki to model tych Brembo za tak dobre pieniądze ?
Szczerze mówiąc nie wiem,na pewno były oryginały bo tez się dziwiłem i oglądałem. Nie są jakieś superhiper z wyglądu. Tarcze jak tarcze, z przodu mam wiercone i rowkowane,w tył już się nie "wczuwałem" zresztą wtedy jak potrzebowałem wierconych na tył nie było akurat. Kupowałem w Łodzi w sklepie który wystawia się też na allegro,użytkownik "autosklep24"
spam spam spam, a ja sie pytam jak dobrac wlasciwe klocki i nikt mi nie odpowiedzial :((( ;p czy tez jak wymienie na zestaw tarcz razem z klockami to nie ma znaczenie?
Jak dobrać klocki? Metodą prób i błedów lub wertując różne forum'y i przeglądajac co kto chwali. To raz,a dwa to jak wymienisz na zestaw tarcz z klockami nie znaczy że te klocki będą optymalne do tych tarcz, np. na Allegro mnóstwo jest zestawów z klockami "no name" od dystrybutora Hart'a
Przecież Ci pisałem wcześniej o podaniu numeru nadwozia. Skąd my mamy wiedzieć, czy masz zaciski przed czy po zmianowe? Teoria mówi, że powinieneś mieć już te nowsze ale głowy bym za to nie dał. Poza tym nawet podając numer nadwozia nie masz gwarancji, że nie będzie pomyłki, więc najlepiej kupić wedle starych tarcz i klocków (bo zarówno tarcze , jak i klocki do tyłu były różne). Ja mam auto już drugi dzień wyłączone z użytku bo pasek rozrządu wedle EPER'a (?!) miał mieć 199 zębów a mój stary ma 198...
wygryź jeden i bydzie ok
:lol: