Napisał
dudu$
Ja nigdy bym nie dał tych pieniędzy za to auto i tak jak pisałem wcześniej facet nie chciał słyszeć o jakichkolwiek negocjacjach. Komputer miałem przy sobie ale już nie miałem ochoty go nawet podłączać. Pytałem o jazde próbną to gość mówi że jak go kupie to sobie nim będę jeździł. Jedyne na co chciał się zgodzić to wizyta na stacji diagnostycznej.
Zwróciłeś uwage na tylnie prawe drzwi? Wciśnięte w środek dobry centymetr, nie wiem jakim cudem. Mam 15 letnie bravo które jeździło 10 lat we Włoszech i choć jak poobijane to przy tej Alfie wygląda pięknie. Od tak młodego auta można już co nieco wymagać. Najgorsze jest to że np. samej maski przy takim kolorze nie pomalujesz bo na czerwonym różnice widać najbardziej. Więc w tym przypadku chcąc mieć ładnie wyglądające auto jedyne co wchodzi w gre to lakierowanie całego auta.
Gdybym szukał auta 10 letniego i ta Alfa była by w takim przedziale wiekowym to wtedy bym się może zdecydował...
Moje zdanie że przy tym aucie jest zbyt wiele do "dopieszczenia" nawet przy takiej cenie.