ewentualnie spróbuj nagrać najmniejszą możliwą prędkościa w nero czy tam img burnerze,
Printable View
ewentualnie spróbuj nagrać najmniejszą możliwą prędkościa w nero czy tam img burnerze,
Nagrywam z najmniejszą możliwą prędkością x1.
A jaki masz ten soft. Z tego co pamiętam od 5 była możliwość odtwarzania mp3.
Gdzie mogę sprawdzić wersję softu żeby Ci odpowiedzieć?
Słusznie prawi instrukcja. Tyle tylko, że pewnie od razu dodaje, że mp3 odtwarzają tylko nawigacje monochromatyczne.
Kolorowe będą odtwarzać ale tylko te od późnego 2004 roku i po aktualizacji oprogramowania na osiągnięcie włoskiej myśli technicznej MP5.00. Nie był to wypust Alfa Romeo, tylko włoskich forumowiczów i dlatego działa tak sobie - m.in. brak angielskiego sterowania głosem.
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=131449&stc=1
Jak widać mam soft 3. Jest możwliość wgrania nowszego i czy ktoś z was to robił ?
ja tam widzę, że masz SW version 1 6 .. jakoś dziwnie jest to napisane, ja miałem jakoś 04.09 czy coś tam. Jest możliwość, trzeba tylko znaleźć odpowiedni, nagrać na płytę i zaktualizować :)
Nawy nie kombinuj, masz starsze radio ode mnie. U mnie ktoś wygrał soft 5 i same oroblemynz tym, a mp3 nie ma
Nie ma i nie będzie. Soft w tym cudzie to 26.16 czyli ostatni wypust przedliftowego. Nie zaktualizujesz go do MP5.00
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a