-
no to zdecydowanie taniej bo do 159 ceny zaczynaja sie od 150 zl na allegro.Jeden kolega kupil od brery za 115 zl ale to jakas okazje chyba dorwal i od brery troszke sie rozni emblemat(nie jest chromowany caly motylek tylko obwodki od gory,reszta jest czarna).Jakby co to jakbyscie mogli to pomierzcie mi ten emblemat od 147 FL,a Ciebie kolego moristkkf prosilbym jak masz mozliwosc o wrzucenie linka do tego sklepu internetowego o ile kupiles to w taki sposob??Chyba ze dzwoniles tam do ASO i Ci wyslali??Pozdrawiam
-
http://allegro.pl/znaczek-na-maske-m...938241679.html proszę Cię bardzo kolego. Nie zamawiałem poprzez Allegro. Skontaktowałem się z nimi telefonicznie, pieniążki przelałem na konto i gotowe. także tak jak opisałeś zadzwoniłem i wysłali.
-
Ok dzieki.Jakbys mogl jeszcze pomierzyc emblemacik i napisac mi tu bylbym wdzieczny.A mam pytanie nie masz zadnego znajomego posiadacza 159 zeby porownac na zywo oba emblematy??
-
przy najbliższej okazji zmierzę. owszem mam kolegę z 159 ale aktualnie przez tydzień nie będzie go w kraju więc lipa. albo zadzwoń do tego ASO tam jest do nich numer i zapytaj powinni wiedzieć.
-
ale w ASO to napewno beda chcieli wcisnac drozsze to do 159,a to do 147 FL chociaz by pasowalo to nie powiedza-tak mysle.Mi sie nie spieszy.Jak kolega wroci to najwyzej porownaj auto przy aucie OK??Z gory dzieki.
-
Witam,
wymieniałem nie tak dawno.
Długość po dolnej krawędzi motylka - 250 mm
Średnica emblematu - 90 mm
Przykręcany na trzy śrubki - jedna po środku emblematu i dwie po obu stronach na motylku.
Pozdrawiam
DF