łyżwy się mieszczą na sto procent i kijki do łyzef ha ha
Printable View
łyżwy się mieszczą na sto procent i kijki do łyzef ha ha
Ok, byłbym wdzięczny. Bo muszę obalać anty-argumenty swojej lubej, która nie wiedzieć czemu nie chce za nic w świecie Alfy. Ma być japończyk i tyle :P
mitsubishi u mnie tez jest,ale z alfa nie ma porównania,aż 60procent misków jest sprawne po zakupie,ale jak alfe trafisz felerna od jakiegoś filozofa co nic nie zrobił dla niej nigdy/a mam znajomego który alfe ma i mówi ze rozrządu sie nie robi puki nic się nie dzieje,nie pytam o objawy/to o nartach zapomnij ze nie wspomnę o górach,Japończyk jak napisałem procentowo 60 na 100 jest ok,czyli nie wszystkie ,ale na ogół są kurewsk. twarde nic tam nie będzie stukać i pukać,tylko jak wsiadam do japonca to tak jak byś na wozie siedział i tylko lejce z batem trzymał,a wsiadając do alfy to jak jazda na koniu na oklep ,czujesz ze oddycha,odczuwasz ciepło które oddaje,a co najważniejsze czujesz wieź na ciele a nie przez dyszel
Wiem o tym i dlatego nie chcę bezdusznego japończyka i wybieram włoszkę :) A na TypeR czy STI mnie w chwili obecnej jeszcze nie stać.
Wchodzą narty bez problemu, nawet dwie pary w pokrowcu (zawsze sobie zabieram dwie pary).