Ja dla psa kupilem taki gruby nie przemakalny material na kanape. Ma wyciecie (zamek) na pasy i w kolorze tapicerki :P
Printable View
Ja dla psa kupilem taki gruby nie przemakalny material na kanape. Ma wyciecie (zamek) na pasy i w kolorze tapicerki :P
oto fotki moich pkrowców
Załącznik 42268 Załącznik 42269 Załącznik 42270
trosze zagłówek nie specjalnie leży na przednich siedzeniach ale widać ze ogólnie ok...
Tutaj przykład Alfy 147, której właściciel też miał zniszczoną skórę ale jednak nie zdecydował się na pokrowce: http://www.facebook.com/media/set/?s...3712696&type=1
według mnie to nie jest zniszczona skóra tylko bardzo brudna..
mówiąc słowo zniszczona to mam na myśli popękana, przetarta z wypadającą gąbką i.. t.. p..
Powiem ze jestem na kupnie alfy z welurową tapicerka...
mimo tego ze jest w bardzo dobrym stanie chciał bym ja zakryć ładnym jasnym pokrowcem,.. lub ekologiczna skóra..
zobaczymy co z tego wyjdzie..
ps. bardzo dziwie sie ze w alfach zamiast weluru nie wkładali alkantary.. lepszy materiał i ładnie się prezentuje...
i mimo wielu ludzi kochających skórę nie wentylowaną .. jestem pełen podziwu dla ich tyłków czy to w lato czy w zime.
alkantara jest lepsza od skóry wygodniejsza cieplejsza,, łatwiejsza do utrzymania..
Alfa romeo 146 1.6 16v TS rok 2000 czy warto ja kupic? prosze o pomoc
dziwna odpowiedz ale może jakiś link do auta czy cos..
Ja w mojej alfie mam fotele welurowe a pokrowce założyłem bo po co prać całe fotele jak można tylko pokrowce a powiem że moje pokrowce nawet lepiej pasują kolorystycznie niż orginalne fotele
tego samego zdania jestem według mnie kolor tego weluru jest tragicznie nietrafiony i wzrokowo obniża walory auta..
alfa w skórze o wiele lepiej sie prezentuje.. dlatego ładne pokrowce cieszą oko.
Dokładnie:)