...prawda taka że jeśli przeznaczysz ponad 30 tyś na auto z początku produkcji to może trafisz wymuskany egzemplarz warty swej ceny ale jak będziesz szukał okazji w młodszych rocznikach za około 30 tyś to możesz przeżyć rozczarowanie...
Printable View
patrząc niedawno na all to jestem skłónny jednak powiedzieć że za ok 30 można coś tam znaleźć
ale wiadomo - że coś tam trzeba mieć na poprawki
dokładnie bocian, coś na pewno można ale ile jeszcze pociągnie kosztów po zakupie to druga sprawa...
ja urwał 7
a koszta ...
hmmm
wszystko dla siebie więc nie liczyłem
u mnie wyszło około 30k za 2004 rocznik ale póki co nic się nie dzieje a od pół roku jeździ :)
Mam salonówke z 2004 roku i w instrukcji piszą o elektronicznej szperze, podejrzewam że połączoną z ESP, więc być może żeby podnieść sprzedaż w póżniejszych latach ten temat wyciągnięto na wierzch
czy mógł bys rozwinac temat?? jak działa elektroniczna szpera??
w AR Giulietta Q2 nie jest fizycznym mechanizmem różnicowym tylko jego działanie jest symulowane przez VDC...ale to chyba nie to rozwiązanie co w GT,plus Q2 to chyba od rocznika '07 było dostępne...
http://www.carserwis.pl/Samochody-no...-i-technologie
pytanie odnosiło sie do kol. kirchu, bo w Gt nie ma elektronicznej blokady, w AR Giulietta wiem mniej wiecej jak dziala, choc mozna rzec ze raczej nie dziala.
rozumiem ale co może kol. kirchu napisać o działaniu elektronicznej szpery w GT jeśli jej tam nie ma:):):)