Jakieś duże, nieforemne przedmioty wozisz, na wakacje z dziesiątkami toreb?
Printable View
Jakieś duże, nieforemne przedmioty wozisz, na wakacje z dziesiątkami toreb?
Oile sie nie myle stoi juz ponad pol roku... Kiedys juz byla mowa o tym samochodzie z tym ze stal on na innych kolach... Teraz handlarz dolozyl felgi toora zeby auto nie wygladalo na zdekompletowane, bo te ktore sa w tym samochodzie to nie sa oryginalne felgi z wersji TI lecz blizniaczo podobne firmy toora. Druga sprawa to ze kupujac samochod sporwadzony ze szwajcarii trzeba byc naprawde odwaznym czlowiekiem... Stamtad po prostu nie przyjezdzaja auta w jednym kawalku do polski... Jesli interesuja cie detale dotyczace samochodow ze swi kliknij sobie na moj profil i poszukaj w moich postach, pare razy o tym pisalem gdyz znam temat dosyc dobrze. Pozdrawiam.
Jak jadę na wczasy lub jakiś długi weekend z rodzinką to załadowany na maxa ale to się zdarza ze dwa lub trzy razy do roku a nieforemnych przedmiotów to raczej nie wożę.
Jeżeli pojemność bagażnika 166 jest dla Ciebie wystarczająca i nie przeszkadza Ci nieco większy rozmiar i mniejsza zwrotność auta to to by była moja propozycja dla Ciebie...
Kosztem troszkę gorszych osiągów i słabszego prowadzenia(ale wcale nie złego) masz komfort a to dość ważne na co dzień...
Kolega właśnie mnie przeraził tą 166-tką ze Szwajcarii ...
Czyli tą już mogę odpuścić???
Raczej tak... nawet cena jest, no cóż, nieadekwatna do rocznika i motoru...
Właśnie,jaka cena byłaby adekwatna za 166 3,2 TI rocznik 2003-2005
Heheheh jeżeli już to okolice 35-40k...
Czyli podobnie jak GTA z 2003-2005
http://winterthur.ricardo.ch/kaufen/...w/an665280668/
Co powiecie o tym?