może i ma racje bo stary TS jest super :) bezawaryjny zwariowany wariat, łańcuch, tanie świece, blok aluminiowy .. same plusy..Cytat:
Napisał REIJO-AR155
Printable View
może i ma racje bo stary TS jest super :) bezawaryjny zwariowany wariat, łańcuch, tanie świece, blok aluminiowy .. same plusy..Cytat:
Napisał REIJO-AR155
własnie chciałem to samo napisać :) tylko troszke sprzedający przekłamuje z tą mocą - 150 to 8v nie miały :PCytat:
Napisał fr33
ten stary ts to szesnastka... 16V...
przecież ma 2 wałki rozrządu ... !?
nie wyobrazam sobie 8v na 2 wałkach ...
masz kiepska wyobraznie i wiedze jeszcze mniejsza.z popularnych aut np.fiat 125(wloski) w 67 roku mial juz dwa walki a zaworow 8.o AR nie wspominam :mrgreen:Cytat:
Napisał Jaras E21
Też zauważyłem to ogłoszenie na allegro biorąc pod uwagę prace mojego 1.8 8v w 155 to ta dwulitrówka musi spisywać się świetnie w 145 tylko ciekaw jestem jak on to poprzekładał czy sterownik też był zmieniony np.
Pozatym te daty na początku mi się nie podobają... Mam 146 2.0TS 16v 150KM z 1996. No i oczywiście mam plastikową obudowę.
Cóż ja mam ar 146 2.0 ti z 97' i mam obudowe aluminiową. oznaczenie modelowe AR 67 204
nie wiem czy to oczywista sprawa ze masz plastikowa obude(pokrywe) plastikowe pokrywy weszly w roku 1999.czyli przy okazji modernizacji T.SPARKACytat:
Napisał Dymo