No to pozostaje czekac na nastepczynie :)
Printable View
No to pozostaje czekac na nastepczynie :)
Jechałem 215-konnym XC60 2,4 D5 - właściciel powiedział, że to bi-turbo - uwierzyłem na słowo
miałem okazję jechać i wysłuchać opinii użytkownika GT 2.4 20v.
Samochód jechał tylko na wprost. Na zakrętach robiłem go moja 147 na seryjnym zawiasie zaś On robił mnie na prostych.
bo to jest klocek, jak Vka, ale nie wszyscy ich uzytkownicy dadza sobie powiedziec, to cos na wzór przedłuzania , wiesz czego!
a jaką kupiłeś?(kolor,wyposarzenie,przebieg,rocznik)poc hwal się,też szukam i się waham.pzd.
Kupiłem GT1.9 JTD. Przebieg 170 tys, rok 2004. W środku czerwona skóra, navi + full opcja :D Jako ze u mnie w rodzinie nie bylo innego samochodu niz AR od moich narodzin wiec musialem tez ciagnac rodzinna tradycje i pasje co przeszlo na mnie bez zadnego ale :) jak dobrze pamietam to zaczelo sie od alfy romeo alfysud:) nastepnir:33, 2 x 155, 166, 2x156 i 2 x 159 (aktualnie tata jezdzi 159 2.4) wiec troszke tego bylo :P teraz GT kupilem leciutko puknieta z przodu i do wymiany jest tylko zderzak i jedna lampa - wiec duzo nie ma do roboty. Zdjecie GT wisialo u mnie wpokoju od 18 roku zycia (mam 25) a teraz stoi na podworku - cudowne uczucie :) po naprawie wrzuce pare fotek.
pozdrawiam
eeeee tam diesel to nie alfa...
Jak to diesel to nie Alfa? Rozwin ten temat. Przecie to alfa wzmonila silniki i zajela sie modyfikacja JTD i przez to sa one takdobr i mocne. To tak samo jakbys pochwalil sie ze masz AR 8C a ktos by Ci odpisal ze 8C to nie alfa bo nie ma silnika alfoskiego - zgodzisz sie ze mna czy moze powiez ze 8C to nie alfa co? Dziwne jest to myslenie ktorego ja nie popieram, a bylem wlascicielem PB i ON i na zaden nie nazekam.
pogadaj z ziutkiem to Ci wytłumaczy ;)