Nie widzę, żeby miał 159 w profilu.
Printable View
Nie widzę, żeby miał 159 w profilu.
Pomysł na temat jest jak najbardziej uzasadniony. Po co spamować cały dział krótkimi pytaniami jeśli można uzyskać szybką odpowiedź w jednym temacie.
Po prostu zamieść prefix w temacie jeżeli ma dotyczyć konkretnego modelu i nie powinno być problemu :)?
To ja mam pytanie w takim razie bo nie mogę uzyskać szybkiej odpowiedzi a cały czas czekam żeby wiedzieć do czego się zabrać (założony mam też osobny temat):
Wywaliło mi dwa błędy po tym jak kupiłem kabelek i się podłączyłem po raz pierwszy
1 p0325 - czujnik spalania stukowego (detonacji)
2 p0330 - drugi czujnik spalania stukowego
Borykam się z nierówną pracą silnika na wolnych obrotach i raczej podczas jazdy też bo lekko drży buda i gałka zmiany biegów.
Po wykasowaniu narazie błędy nie wróciły ale przejechałem dopiero z 50 km.
Czy winne są czujniki czy coś innego wywołuje właśnie błąd tego czujnika?
Ponadto mam kąt wyprzedzenia zapłonu na minusie , czy to na coś wskazuje?
Zrobiłem dwa wykresy :
Załącznik 43122Załącznik 43123
Ale bajzel_ cieknie cłodnica na łączeniu plastiku i aluminium wymiana!
podlacze sie pod temat mi tez cieknie z chlodnicy z lewej strony na dole od kierowcy tak po kropelce sie saczy i mosze co jakis czas dolewac 300 ml , pytanie co to za specyfik ktory mozna wlac do zbiorniczka ktory uszczelnie chlodnice ?
Sprawdzałem wszystkie połączenia pod chłodnicą i tak jak kolega wyżej pisał, połączenie pod opaską troche sie polużowało, założyłwm drugą i zobacze co bedzie po nocy.. dzieki za pomoc:)
P.S zakładając temat nie miałem zamiaru robić zamieszanie z wręcz przeciwnie... są drobne problemy które nie wymagają zakładania oddzielnych tematów i mam nadzieję że w tym jednym miejscu bedzie można na takie drobne pytania uzyskać odpowiedzi:)
Pozdrawiam.
@JTD
Wiem tylko tyle, że te specyfiki robią niezły burdel w obiegu. Potem wszystko to wyczyścić to katorga. Co do uszczelnienia jeśli się już zdecydujesz, kiedyś w pogromcach mitów wbili jajko do zbiorniczka wyrównawczego i zadziałało :P
Ja słyszałem o musztardzie sarepskiej