Co to tam się dzieje na fotce nr 2... Kierowca spada z fotela? :P
PS. Widać sporo forumowiczów poluje na Ceramizer :D
Printable View
Co to tam się dzieje na fotce nr 2... Kierowca spada z fotela? :P
PS. Widać sporo forumowiczów poluje na Ceramizer :D
Ja się zastanawiałem między 2 a 9 i wybrałem 9 to alfa 159 powinna podsumować też rok :)
Jak dla mnie bardzo ładne zdjęcie :)
myślę że powrót do pobocza to dobre rozwiązanie...
2-ka ma potencjał ale ucięta... poszło na 5ke za kompozycje...
odnosząc się do postu Atl^ntis... nie wrzucaj nieudolnej obróbki to jednego wora ze zdjęciami po PS... myślisz że zdjęcia aut do prospektów są wrzucane prosto z puszki?
Tobie może wystarczy fota robiona telefonem, niektórzy mają inny pomysł na zdjęcie a PS jest świetną pomocą o ile się nie przesadzi...
Numer 5 oddaje klimat tegorocznych świąt. To taka wigilia Alfy Romeo przy stole i choince :)
Z grudniem tylko trzy mi się skojarzyły i spodobały 2,5,9. Fajne!
Poszło na 5!
2 wymiata :)
poszło na pierwsze:)
mój głos też poszedł na zdjęcie nr 5 z kilku względów - przede wszystkim klimat świąteczny idealnie pasujący do miesiąca grudnia, bardzo dobry kadr, myślę też że to zdjęcie nie było zbyt przesadnie obrabiane w PS. natomiast pod kątem umieszczenia tego zdjęcia w kalendarzu to już niestety wg mnie jest parę innych zdjęć które dużo lepiej by się w kalendarz wpasowały np 1, bardzo ładna, gdybym miał oceniać po prostu to co widzę i nie brać pod uwagę żadnych innych kryteriów to 1 jest zdecydowanie najładniejszym obrazkiem, bez dwóch zdań. ale właśnie czy jest jeszcze zdjęciem czy już bardziej mocno plastycznym obrazkiem uzyskanym po mocnym przerobieniu zdjęcia w Szopie.
właśnie wszystko zależy jakimi kryteriami się kierujemy :)
z pozostałych zdjęć to 4 mi się też bardzo podoba, GT w jesiennej aurze, szkoda że nie było tego zdjęcia w listopadzie bo byłby to mój murowany faworyt :) również 2 byłaby świetna gdyby nie była ucięta /trzeba było mi podesłać tą fotę to byśmy dokleili w PS'ie ten fragment z jakiegoś innego zdjęcia:D hehehe żart:P/ no i jeszcze 15 ma COŚ w sobie, niby proste zdjęcie bez fajerwerków ale jednak pomysł bardzo ciekawy!
Poszło na 2 :)
Ze względu na to, że nie jest "przekombinowane" :)