-
przewód czujnika od wstecznego jest przypięty do pułki pod akumulatorem, pod wpływem huśtania się silnika i skrzyni przecierają, łamia się kable etc... Co do słabego doświetlania przy cofaniu to ja myślałem nad lampą od anglika w miejsce halogena!! Wtedy wsteczne były by dwa <lol> co może by poprawiło widoczność. Dodam iż ja mam dodatkowo ciemne szyby i po prostu cofam na czuja ;/
-
czasem coś jest z kabelkami u mnie tez był z tym problem ale udało się go rozwiązać na szczęście czujnik byl ok
-
moim zdaniem nie ma co narzekać na słabe światło wstecznego. Przejedźcie się Focusem MK1 to zobaczycie dopiero różnicę na korzyść 147 :)
-
w hyundaiu i30 są "dwa" światła wstecznego, a świeca tak jak te pojedyncze w alfie
-
a moje wsteczne swiatlo cos miga jak ruszam.. jak stoje to swieci jednostajnie, jak ruszam to jakby cos nie stykalo..
a co do slabego doswietlania to moze jakies czujniki parkowania zamontowac?
-
Witam, mam podobny problem, nie działa mi światło cofania, moglibyście dokładniej napisać gdzie znajduje się ten czujnik?? albo wrzucić fotke? Jeszcze mam pytanie czy mozliwa jest wymiana tego czujnika bez zdejmowania akumulatora? bo jak się zacznie go ruszać to pewnie będzie trzeba błędy kasować?? pozdrawiam.
-
-
Panowie w pezo 206 sw czyli kombi mojej ciotki przy cofaniu w nocy nic nie widać macie seryjnie tam prawie czarne szyby tylnie a jak są brudne to wgl zero widoczności ;P
-
od samego wyjęcia akumulatora błędy sie nie robią, nawet nie trzeba code w radiu wpisywać, jedynie zresetuje się licznik km chwilowych i godzina z datą