Czy te świece pasują do silnika 1,7 8V?? Bo jeżeli tak to będę zainteresowany 2 kompletami :) czy przy takiej ilości będzie jakiś rabat ?? :P
Czy są nadal dostępne, Bo jeżeli tak to poproszę dwa komplety!
Printable View
Czy te świece pasują do silnika 1,7 8V?? Bo jeżeli tak to będę zainteresowany 2 kompletami :) czy przy takiej ilości będzie jakiś rabat ?? :P
Czy są nadal dostępne, Bo jeżeli tak to poproszę dwa komplety!
świecę są ale mało chętnych jest :(
a ja ma golden lodge ale tylko 4 założone a cztery następne zwykłe NGK (nie platynowe ale dedykowane do tego modelu) tylko mam tak założone ,że na cylindrze są:1 NGK i 1 GL 8) a jakiego kopa ma po tej modyfikacji z 40 KM przybyło :D
Do TS sa z tego co sie orientuje 25HLD.
Luciano, no Alfa Ci ładnie smiga na tych świeczkach :D Miałem okazje z Toba po torze posmigać niedawno...
Ja jeżdżę na NGK + Przewody NGK, jestem jakieś 500 km po wymianie i jak narazie gada az miło...Zaznaczam ze nie kupowałem platynek i jak narazie - odpukac- nie narzekam...
Pozdrawiam
Posiadasz i czy jest aktualna cena świec GL 25 HL
możesz zdobyć lodge 2 HL
napisz mi przyjacielu czy pod silnik 2.0 V6 TB podejda i ewentualnie za ile :):):) ???
Chyba raczedj nie beda pasowały pod względem ciepłoty.
One mają ciepłote 6, a w Twojej 164 jest 7.
Chociaż... może odpalą :D
Potrzebuję świec GL 25 HL.lub GL 2 HL. Czy ktoś jest w stanie załatwić i za ile :?: :?: Proszę o szybką odpowiedź :!: :!: :!: