Może ktoś napisać więcej o przyczynach skokowego zamykania szyb??
Printable View
Może ktoś napisać więcej o przyczynach skokowego zamykania szyb??
Do 2002 czy 2003 roku w 147 były w standardzie uszczelki przeciwzgnieceniowe.
Chodziło o to by szyba się cofnęła gdy natrafi na przeszkodę, a nie zachowywała się jak gilotyna...
No i jak uszczelka jest uszkodzona to szyba zamyka się właśnie po 2cm po to żeby nie przyciąć palców.
auto z roku 2003
Do 2002 roku były uszczelki, więc Twoje auto już się na to nie łapie
ale w moim ewidentnie widac bo są jakies przekazniki powkladane i polutowane na pająka wiec ktos go naprawiał ale zrobił to nieudolnie
Jest na allegro za 300zł
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz.
Powodzenia
po co mam placic 300zł skoro moze sie da to samo zrobic z angola za ponizej 100 ? wiec 200 zostaje na paliwo naprzykład
Dzisiaj zamówiłem panel od anglika za 70 zł w poniedziałek pewnie dotrze do mnie i zobaczymy czy da sie przerobic pod europe tanim kosztem
Wiec tak jestem juz po całych manewrach kompletny panel z anglika zakupiłem na allegro za 70zł . dałem koledze zeby mi przelutował elektronike do mojego poniewaz górna płytka nie pasowała by do europejskiej obudowy . Przelutował dolną płyte tą ze złączami (na zdjeciu pierwsza od lewej do mojej górnej płyty i włozyłem to w moją starą obudowe . po zamontowaniu działa bezproblemowo , wszystko jak nalezy więc wniosek jezeli nie widac róznicy po co przeplacac .:) całkowity koszt zabiegu 70zł jezeli cos pominąłem a macie jakies pytania to piasc pozdro hej .:!
Piwo dla kumpla wliczyłeś w koszty??