jak byk był, tak jest dalej w temacie ;)
Kolego, na wydech i dolot około 4.5tys powinno wystarczyć tak, żeby to miało sens.
Printable View
jak byk był, tak jest dalej w temacie ;)
Kolego, na wydech i dolot około 4.5tys powinno wystarczyć tak, żeby to miało sens.
No właśnie widze ze dalej byk stoi i straszy:) Jak to mogę zmienić w głównym temacie bo widze ze zmieniłem ale tylko w pierwszym poscie :/. A jeśli chodzi o wydech to myślę ze na wiosnę coś zgrzebie bo teraz nie podolam finansowo niestety. alfa jest sprowadzona z francji, wymieniłem już podstawy jak rozrzad, olej, filtry, świece itp. czeka mnie jeszcze rejestracja i diagnostyka ogólna w przyszłym tygodniu. a tu jeszcze trzeba żyć i rachunki płacić:)
Dzięki za info i pozdrawiam wszystkich maniaków alfy.
---------- Post added 06-01-2012 at 00:07 ---------- Previous post was 05-01-2012 at 23:43 ----------
Koledzy tak przy okazji zapytam żeby już nie błądzić po forum..., czy można gdzieś nabyć manual do gtv w języku polskim czy to raczej niemożliwe? pozdrawiam
Manual tzn instrukcja użytkownika czy serwisowa? Użytkownika tak ale w formie zdjęć a serwisówka (co jak się rozbiera) tylko po niemiecku :(
Moze byc i po niemiecku, akurat niemiecki kumam jako tako wiec jak bedziesz tak mily i podasz mi jakies namiary jak to zdobyc to bede wdczieczny. Co do instrukcji obslugi to tez nie zawadzi :) chociaz mysle ze głąbem nie jestem:) i mysle ze wiem jak uzytkowac samochod :) ale mimo to przyda sie.
Podaj mi @ to Ci wyślę ale uprzedzam że jest tego sporo - coś koło 300mb
aniol_jojo na awanatrze masz zdjęcie tarczy wentylowanej, nawiercanej. Na allegro widziałem takie i to bardzo tanie. Nie orientujesz sie czy one sa cos warte czy jak sama cena mowi:)?? Nie bedzie tak ze po porzadnym rozgrzaniu nie wrocą ja do idealnej formy :)?? U siebie mam seryjne tarcze z zaciskami brembo ale przy mojej czasami agresywnej jezdzie nie domagaja. Na lato zamierzam oczywiscie wrzucic stalowe oploty i zmienic plyn o wiekszej temperaturze wrzenia. Ale chcialbym jakies info co do tych tarcz, najlepiej od urzytkownika takowych.
---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
to wiesz co, przeslij mi sama serwisówke, ona raczej tyle nie zajmuje bo 300mb to mi 3 dni pojdzie :) Instrukcje obslugi jakos moze znajde na necie. Moj email: kamib@wsinf.edu.pl Dzieki i pozdrawiam
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
wczoraj dowiedzialem sie ze moje leciwe radio marki SONY ma funkcje, gdzie wysuwa antene tylko gdy jest wlaczone radio, gdy slucham muzyki z pendrive'a czy plyty to antena sie chowa. A juz myslalem ze antena nawalila :)
Co do tarcz to poczytaj tu:
--> http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...tm_mikoda.html <--- klik
Instrukcję postaram się jeszcze dziś wysłać
EDIT: moja skrzynka @ obraziła się na mnie, nie chce wysyłać plików większych jak 100MB, wrzucę to na jakiś server i podam link
Instrukcja serwisowa
http://www.filesonic.com/file/boQ9qR9
Dzięki serdeczne za instrukcje i ogólnie za pomoc. Pozdrawiam