Bez przesady i tak dosc dobrze ja poskladali,wczesniej wygladala nieco inaczej.Teraz to jest-159 i pol:)Załącznik 43627Załącznik 43628Załącznik 43629Załącznik 43630
Printable View
Bez przesady i tak dosc dobrze ja poskladali,wczesniej wygladala nieco inaczej.Teraz to jest-159 i pol:)Załącznik 43627Załącznik 43628Załącznik 43629Załącznik 43630
...i dalej będzie śmigała:)LOL
Zdjęcie po wypadku, masakryczne.
A i tak to kosztuje 4000 dolarow:P
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
Nie dramatyzujmy i cieszmy sie ze to nie nasza.A po drugie dzisiejsze samochody sa jak z tektury i po wypadkach wygladaja jak by wpadlly pod czolg,a wcale tak nie musi byc.Najwazniejsza jest przestrzen pasazersk i ona ma przetrwac,reszta nieistotna
A tam to wszystko nie ważne - grunt, ze przebieg 47.000 wychodzi jakieś 9.400 rocznie nawet na wymianę oleju się nie kwalfikuje :) Ja tylko dojeźdzając do pracy robie więcej (a daleko nie mam) Ciekaw jestem ile było naprawde bo nawet przy benzyniaku taki przebieg nie jest realny.
Chociaż mam pewną teorię w tej kwesti. Autko zrobilo 47.000 w pierwszym roku potem uległo degradacji (zostało rozpier...) - i do momnetu wyszpachlowania stało bezruchomo :) - wiem, wiem, że troch naciągana ta teoria ale taka teoria jak auto :)
A ja mam Panowie takie pytanie: Mój tata niedawno kupił 159 SW z 2007r, długo sie nie nacieszył bo pare dni temu miał stłuczkę tzn, zagapił się i wjechał w tył auta dostawczego co ma z tyłu metalowy zderzak. uszkodzeniu w niewielkim stopniu uległ zderzak, kanty błotników i delikatnie maska się zagieła no i niestety wypaliły poduchy. Konstrukcja nie została naruszona. Planujemy naprawe tj. komplet poduch z nowa deska i sterownikiem coś koło 5tyś no i drugie blachy.
Czy według Was auto jest już szrotem czy nie???
Pozdro
A jak pas przedni podluznice ? Jak konstrukcja nienaruszona,tylko ubranie-robic
Pas przedni nienaruszony, a "bezwypadkowe" zależy kto jak interpretuje ;)