Fajne. Muszę dodać, że dla mnie jest to nie tylko 20. rocznica modelu ale także mojej ślicznej Belli :) 20 lat od daty wyjechania z salonu minie dokładnie 17 września :) Mimo 20 lat na karku ludzie się nią zachwycają a ja jestem z niej dumny :)
Printable View
Fajne. Muszę dodać, że dla mnie jest to nie tylko 20. rocznica modelu ale także mojej ślicznej Belli :) 20 lat od daty wyjechania z salonu minie dokładnie 17 września :) Mimo 20 lat na karku ludzie się nią zachwycają a ja jestem z niej dumny :)
No a mojej jeszcze brakuje 4 lata ...:)do 20-tki...:)i dotrzyma ja juz sie o to postaram żeby obchodziła ze mną ta rocznicę....;)!!!!
Wiecie co wam powiem....może i to troszkę dłupio zabrzmi ale chyba sobie nie wyobrażam zycia bez mojej 155-tki...mam ją dopiero 3 miesiące nawet już chyba 4 leci a ja się poprostu w niej zakochałem...:)!!!!inaczej tego się nie da określić....:)ma u mnie dożywocie ale jak każdy wie jak się dba to nigdy nie umrze...:):):):)
20-lecie...:):):) dobijemy do 50-lecia albo i dalej...155 nigdy nie wyginie...:)!!!!
Żeby nie było!super hiper mega sqład Alfa Romeo 155 Warsaw Team!:oZałącznik 43802Załącznik 43803
Ależ to pięknie wygląda...:)
no fajnie, 155 20 lecie a 164 już 25 lat leci:D
No....:)i jak się trzymaja nasze autka...:)niemcy mogą tylko nam pozazdrościć...:)
Jakby nie patrzeć to na fotce załapało się VR10 z katalogowymi 454KM:D
Temat wątku powinien raczej brzmieć: 20 rocznica zakończenia produkcji.
hmmm, powiedzcie lepiej ze chcecie się spotkać i pochlać :P
i wszyscy wiedzą co i jak :P