Napisał
TOMAJ
W pazdzierniku kupiłem 147 5 drzwi 1,9jtd 110km!!!!2003r z grudnia !!!!!niebede pisał ile zapłaciłem ale wmieściłem sie w kwocie o której mowa a nawet jeszcze cos zostalo !!!!!! alfa na alusach 17 do tego dostałem zimówki !!!serwisowana do lutego zeszłego roku !!!ksiażka serwisowa faktury itp !!!!! szukałem jej przez 3 miesiące i zrobiłem kilka set kilometrów a kupiłem 5km od domu !!!!!!także miałem ten komfort że na miejsce pojechałem z mechanikiem i podłaczyliśmy komputer tak dla sprawdzenia !!!!byliśmy na stacji kontroli pojazdów i wyszło ze do wymiany był przedni wachacz i jakaś tam jeszcze duperela !!!!!!od pazdziernika zrobiłem tym autem juz kilka tysiecy i niemoge złego slowa powiedziec !!!!!a spalanie cykl mieszany 5,8-6 litrów !!!!!na trasie przy predkości 120-140 km/h 5,5 litra !!!!! a moje porzednie auto vw passat b5 1,8 125km w cyklu mieszanym ponizej 10 l niezchodził !!!!!!także moja rada nienapalaj sie na pierwszą którą zobaczysz !!!!!jedz w kilka miejsc !!!!!!pozdro i udanego zakupu