bimski, jako zagorzały Alfaholik ze stażem na forum jesteś mile widziany :) O Alfaholiźmie nie świadczy auto :) To informacja dla ludzików spoza naszego forum. Możesz śmiało się zapisywać nawet jeśli jeździsz inną marką niż Alfa :)
Printable View
bimski, jako zagorzały Alfaholik ze stażem na forum jesteś mile widziany :) O Alfaholiźmie nie świadczy auto :) To informacja dla ludzików spoza naszego forum. Możesz śmiało się zapisywać nawet jeśli jeździsz inną marką niż Alfa :)
Fajowo :-) W takim razie jutro konsultuję się z połówką (tą drugą) i wpisuję jedną albo dwie osoby. :mrgreen:
Jestem :!: :mrgreen:
Proszę pamiętać, że podstawą zapisu jest rejestracja na stronie zlotu, a nie deklaracja w temacie forum. :wink:Cytat:
Napisał Bianco
rozumiem ze jak sie zapisze na ost. chwile to beda miejsca chocby namiotowe? nie wiem czy dam rada zaplacic kase do 1.08 bo w lipcu jade na wakacje i moge nie miec kasy:(
OO__V__OO, o rezerwacji w pokojach decyduje kolejność zgłoszeń, więc jeśli będziesz się rejestrował i miejsce w pokoju jeszcze będzie to oczywiście zostaniesz do niego przydzielony. Jeśli chodzi o namioty, tutaj nie ma ograniczonej ilości miejsc :)
Dla nas to troszku odległa miejscówka :evil:
nie mogliscie wymyslec czegos bardziej centrum Polski aby kazdy mniej więcej miał taką samą ilosc kilometrów do przejechania.... :roll:
KUBAS, bardzo mi przykro, ale to i tak jest ponad 150km bliżej niż w zeszłym roku. ;// Staraliśmy się by zlot odbył się bliżej centrum Polski. Poza tym byliśmy zobligowani lotniskiem. Organizacja zlotu na prawde wymaga wielu starań i wiem że nie da się wszystkim dogodzić. :roll: Patrząc na zlot na Pomorzu, Ci którzy jadą z Południa mają ponad 600km do przejechania :|
Nio fakt...można by podebatowac na ten temat ale niechce Mi sie.. jesli fundusze pozwola to postaram sie zawitac i mam nadzieje że reszta klubowiczów z zachodniopomorskiego tez...
KUBAS, padło na Częstochowę bo w pobliżu jest lotnisko, w przyszłym roku możemy podziałać bliżej zachodniej granicy.
Nie biorę nawet pod uwagę takiej opcji, że nie pojawią się na OgólnopolskimZlocie Alfaholików przedstawiciele zochodniopomorskiego oddziału Alfaholików :twisted: