-
jak będziecie organizowac zlociki w CB to trza pisać to pooglądacie na żywo :P a propos Bydgoszczy, jutro tam będę :P to tak jakbym mógł się komuś pochwalić :P Ale swoją drogą w Mito też nie siedziałem, a chętnie bym sobie oblukał środek przy okazji, bo zewnątrz piękna, jak w kązdej Alfie zwłaszcza przód przyciąga. Chociaż podobają mi się tez te obwódki reflektorów ala "szarpany metal". Nie wiem tylko czy wszystkie to mają, ale wiem, że Mito kolegi Mantis30 legitymuje się takim gadżetem ;)
-
Daj cynk to podjadę i się przesiądziemy w swoich Alfach :) A co do obwódek, to srebrne (jak w MiTo należącym do Lutraki) też elegancko się prezentują, ja swoje zamierzam w przyszłości przemalować pod kolor nadwozia ;)
-
No problemo ;) ojj, czuję, że zapał na spota się obudził :D ja też tam mam takie małe zachcianki na poprawy stylistyczne, kilku już nawet dokonałem ;) na wiosnę planuję wkłady reflektorów pomalować na czarno, zaciski za czarno z białym napisem Alfa romeo, zmienić antenę na "płetwę rekina", przyciemnić te wewnętrzne lampki w drzwiach i jakieś tam jeszcze drobiazgi mi po głowie chodziły ;)