-
3 załącznik(i)
Dzisiaj zamontowany od Rafała czytaj alces1. Zrobię mu reklamę :D bo warto. Wycinane przez niego i w ogóle wszystko na gicior zrobione. Pełna profeska i wygląda jak fabryczny np jak w 159 :D Ja go polecam, bo to z pierwszego linka nie wygląda profesjonalnie.
Załącznik 45796Załącznik 45797Załącznik 45798
-
2 załącznik(i)
-
Kolego ile dałeś za ten grill z założeniem?
Jest B.ładny i świetnie prezentuje się na belli ;p
-
akurat gril założyć to zerowa filozofia, która wymaga poświęcenia 2 min czasu ;)
-
1 załącznik(i)
ja ma ten drugi z aukcji a o gustach sie nie dyskutujeZałącznik 45832
-
ok. ale cena jest ważna;););) ;p
-
jak się cena liczy to kup listwę chromową i do roboty...ja wycinałem pionowe kratki trochę to trwa ale efekt jest jak najbardziej pozytywny.Jutro mogę wrzucić fotkę jak cię to interesuje.No chyba że nie chce ci się grzebać to kup sobie zestaw z allegro i tyle.
-
To jest tak. Płacisz 142pln w tym już jest przesyłka, ale wtedy gdy wszystko jest od alcesa. Jezeli Twój grill jest w dobrym stanie to on od Ciebie przyjmie go w zastaw i cena odpowiednio spada o chyba 30pln. Więc grill jest już tańszy. Możesz wybrać też opcję droższą, siatka od tyłu podklejona dodatkowo, ale moim zdaniem to nie pasuje do Alfy. Najlepiej jak są tylko te żebra wtedy wygląda jak po FL :D
Ja musiałem kupić grill za 142pln, bo mój był delikatnie uszkodzony, więc sprzedałem go na allegro i takim sposobem zarobiłem 35pln heh.
Osobiście polecam Ci tylko i wyłącznie taki grill, żadne paski czy siatki. Wart jest tych pieniędzy. Zresztą sam widzisz jak się prezentuje. Ja na niego czekałem pół roku. Wyjazd do IT.
-
żadne siatki, bo to golfiarstwem śmierdzi na kilometr, chromy na kratkach wyglądają ładnie i przypominają wersję po FL, więc raczej w ich stronę się skłaniam, sam tak chcę zrobić w swojej
-
Moim zdaniem jak kolega wyżej chromy przypominające FL, jak miałem jeszcze swoją też myślałem o podrasowaniu grilla oczywiście ze smakiem siatki odpadają ;) na szczęście w obecnej jest już inny :D
reasumując chyba wszyscy doradzają ten z chromem.