Może policzył kurtyny nieodpowiednio
Printable View
Może policzył kurtyny nieodpowiednio
pewnie liczyl znaczki, wtedy faktycznie jest ich 12:P Ach ci handlarze, spotkalem juz takie AR co "maja" 12 SRS, a jak kiedys jedna ogladalem i pytalem gdzie te podgrzewane fotele ktore w aukcji byly wymienione to uslyszalem "w tym aucie to sie wlacza z podgrzewaniem tylnej szyby, nie ma osobnego wlacznika" Normalnie brak mi slow...
U mnie tez mam taką przypadłość nie ma żadnej diody i włączniki a fotele grzeją
tak tak 12 znaczków :D wiem że to nie 12 poduch ale nie wiem ile wiec pisze ile znaczków :) a nie kupowałem od handlarza :D tylko od Pana urzędnika który w aukcji nie napisał prawie nic, ogladałem wiele tych Alf i ta okazała się strzałem w 10 :) sam nie wiedział za bardzo co ma. No więc pewnie skórka jest milsza ale moja dziewczyna tez mi cos mowiła ze ją grzeje... musze to wiosną obadać zagladnąć. Możecie się smiać ale serio tam to dupa chciała odpaść a tu przy mrozach -10 i lepiej przyjemnie zaraz pod tyłkiem. Co do diodek i przełączników wszystko wiem było w poprzedniej w tej nie...
koledzy, może ktoś sobie coś gmerał i wstawił jakiś patent, jak wiemy, Polak potrafi ;) a podpiąć kable od maty do czegokolwiek w samochodzie da radę nawet średnio bystra małpa :)
ale to trzeba wkładać matę, :D a wątpię ze urzędnik w nim grzebał :D :) wydaje mi się że moze była jakas taka opcja kolega gdzies tam wczesniej pisał ze ma podobnie :)
Mnie najbardziej rozwalił tekstHahahaha... Ci ludzie to takie historie tworzą, że normalnie czasem to warto zapisać i się poźniej śmiać... no ten przypadek jest tego najlepszym przykładem ;)Cytat:
"w tym aucie to sie wlacza z podgrzewaniem tylnej szyby, nie ma osobnego wlacznika"
Pozdrawiam
kłamstwo to jest ich chleb :D
Wątpię żeby ktoś rozpruwał siedzenia i wstawiał mate grzejna. Auto sprowadzałem i raczej polak w tym aucie nic nie grzebał.Do siedzenia idą dwie wtyczki jedna do poduchy a druga właśnie może do podgrzewania. A i nic nie trzeba włączać żeby siedzenie grzało. Wystarczy usiąść i zaczyna grzać
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
oczywiście w temperaturach powyżej zera przestaje grzać
Nie trzeba "rozpruwać" siedzeń, żeby włożyć matę ;) z tego co wiem, to paru kolegów z forum już wprowadziło takie modyfikacje w swoich Bellach. poprzez zakup maty grzejącej i umieszczenie jej pod tapicerką... ale w szczegóły się nie zagłębiałem... ;)
pozdrawiam